İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmmaoğlu, CHP'ye yakın sanatçılar, seçmenler ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'la gerilim yaşamıştı. Gazeteci Cüneyt Özdemir, sosyal medya hesabından  İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında çarpıcı yorumda bulundu.
 

CÜNEYT ÖZDEMİR: SİYASİ İNTİHAR...

Özdemir açıklamasında, ''Kendine oy verenlerle kavga, Fenerbahçe ile kavga, Koç grubu ile kavga, yarım yamalak bir özür… Siyasi bir intiharı canlı izliyoruz. Kara Cumartesi!'' yorumunda bulundu.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Tehamül 08.05.2022 21:37
    Ne yapmaya çalıştığını zaten Tüm İstanbullu anlayamadı.Temel atmama töreni iett rezaleti, borç, kalkan balığı büyük elçi, metro projelerini tıkama, işten çıkarmalar, pkk kaynaklı personel alımı ve daha niceleri,. bunlarmı küçük şeyler ayrıntılar başkada bir icraat yok.Verdiğiniz sözleri bırakın gerçekleştirmeyi olanıda ortadan kaldırma yoluna gittin Ekrem Beyss...İbb başkanımısın misyonermisin, yoksa bir ajanmı. Belediye başkanından çok her türlü olumsuzluğa benziyorsun. Bu millet İbb başkanı görmemiş değil. Herkez biliyor neyin ne olduğunu kandırmayın milleti.
  • Yunus Colak 08.05.2022 19:38
    Seni Istanbullular Istanbula belediye baskani Secmislerdi Senin bunlardan haberin varmi