Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan tv100'de yayınlanan Pazar Siyaseti'nde Pınar Işık Ardor'un sorularına yanıt verdi.

İmamoğlu'nun tartışılan fotoğrafıyla ilgili soruya cevap veren Fatih Erbakan, ''Ekrem İmamoğlu, biraz da tabi aslında İstanbul’u yönetsin ve İstanbul’da güzel sonuçlar ortaya koysun diye seçildi. Şimdi daha İstanbul bitmeden doğrudan doğruya Türkiye’yi yönetmeye talip olması da yadırganıyor, tepki çekiyor olabilir.'' ifadelerini kullandı.

Erbakan Ayrıca Millet İttifakı'nın adayının ABB Başkanı Mansur Yavaş olmasını gerektiğini savundu.

İKİNCİ TURDA TAYYİP BEY'İ DESTEKLERİZ

Erbakan, seçimin ikinci tura kalması halinde şartlarımızı ortaya koymak kaydıyla Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıkladı.
 

Yorumlar 202 Yorum Var
  • İklimdeğişikliği 10.05.2022 20:35
    Mansur Yavaş Beye ankaralılar memleket sevdasına kesin oy verirler belediye seçimlerin de olduğu gibi Fatih bey doğru tespitte bulunmuştur.Imamogluna kim verecek ki garanti oy ?
  • Harakiri CHP 10.05.2022 18:10
    Kılıçdaroğlu bu sefer kimi aday gösterirse koltuğu ona bırakması gerektiğini bilmiyor mu? Bu ekonomik krizin en büyük şansı olduğunun farkında değil mi? Kendisi aday olmazsa harakiri yapmış olacak. Tabi emekli olmaya niyet etmediyse. Veya ben başbakan olacağım demeli ki o söylemi de Meral e kaptırdı
  • Salahattin Adana 09.05.2022 21:54
    Bende diyorum ki ; olası bir seçimde kendi yakınları bile fatih'e oy vermeyecek; hatta eşi ve kardeşi de!!!
  • Hüseyin 09.05.2022 15:17
    Sayın Fatih,Bu gün senin babanın yolundan yürüyen,babanın ideallerin bir çoğunu gerçekleştirmiş olan Sn.Recep Tayyip ERDOĞAN dır.Sen bunu görmüyor musun,yoksa gördü ün halde işine mi gelmiyor.Allah aşkına sen ne yapmaya çalışıyorsun,Biz seni Karamolladan daha şuurlu biri olarak görüyorduk,sen şimdi çıkmışssın Mansur Yavaş aday olsa iyi olur,arkasında seçim ikinci tura kalırsa bazı şartlarla Cumhur ittifakını destekleriz diyosun,Sen daha ne şartından bahsediyorsun,görmüyor musun Cumhur ittifakının hizmet siyasetini.Sen bari böyle davranma,aslına rücu et,değilse Karamolla dan bir farkın kalmaz
  • Adanalılar 09.05.2022 13:53
    Bu ve bunun gibiler yolunu şaşırmış sahte muslumanlar, bunlar gerçek muslumanları karsısına alan cıkarları için siyaset yapan tek dertleri maddiyat olanlardır.
Daha fazla yorum görüntüle