Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında 4-2 kaybederek elendikleri Kayserispor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Uğurcan Çakır'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Bir de bunlara kardeş takım diyoruz"

"Kayserispor takımını tebrik ediyorum ama taraftar, ellerine ne geçtiyse sahaya fırlattı. Buraya şampiyon takım gelmiş, o hürmeti beklerdik. Bir yerimize bir şey olacak diye çok korktuk. Çok çirkin görüntüler oldu. Çok ayıp. Bir de bunlara kardeş takım diyoruz. Böyle kardeş takım olmaz. Taraftarımız bunları sakın unutmasınlar. Kayserispor takımını tebrik ediyorum sadece."

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Kahramanlar 13.05.2022 18:35
    Kayseri tarftari bir korku yasayacak keske hic olmasaydi. Insallah olen olmaz.
  • Maalesef 12.05.2022 02:30
    Kayseri taraftarına yakışmadı
  • Metin Ertürk 11.05.2022 19:42
    Uğurcan gibi futbolcuları futbol oynatmadan evvel eğitmek lazım? Uğurcan’a göre herkes kendi adaletini sağlayacak? işte size Milli Takım Kalecisi
  • ferhat3436 11.05.2022 15:21
    oooo uğurcan sen boyunu geçen cümleler kurmaya başlamışsın. Ne demek taraftarımız bu yapılanları unutmasın intikamımızı alın demek istiyorsun. Taraftarın seni dinledi diyelim trabzonda ki maça gelen kayserili 3 taraftar öldürülse için soğuyacak mı acaba yada senin bu kinini soğutmak için taraftarın ne yapmalı. Haddinizi bilin böyle yorumlar yapıp insanları kışkırtmayın.
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek