MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Kılıçdaroğlu Yargıtay'ın CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun cezasını onaylamasına karşı çıkan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi: Bu ihanete sen de ortak sayılırsın. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 

Devlet Bahçeli'nin açıklamaları şu şekilde;

CHP karar açıklanır açıklanmaz şov sahnesine çıktı. İstanbul'a bir kez daha yalın ayak yürür diye bekliyorduk ama buna cesaret edemedi. CHP İstanbul İl Başkanı suç işlemiştir. Cumhurbaşkanımıza ağzımıza almadığımız şekilde hakaret etmiştir. 

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin aşağılanmasına destek midir? Kılıçdaroğlu susma çık karşımıza, bu ihanete sen de ortak sayılırsın. Kılıçdaroğlu partisinin İstanbul il başkanlığı önünde zulme son vereceklerini iddia etmiştir. Yine sap deyip saman savurmuştur. Bebek katilinin posterlerinin altında konser veren sanatçı müsveddelerine sahip çıkmak hainliktir. Türkiye düşmanlarıyla çektirdiğin aile fotoğraflarına, bölücü emellerine dikkatle bakman yeterlidir. Tarihin hiçbir döneminde milletimizden zalim çıkmadı, bundan sonra da çıkmayacaktır. Türk milletinin her ferdi saygındır.

"KAFTANCIOĞLU'NA SİYASET YOLU KAPANDI"

CHP'nin İstanbul il Başkanı için siyaset yolu kapanmıştır. Bu kapsamda kesinleşen ceza 1 yıldan fazla olduğu için tartışmaya mahal kalmamıştır. Kim olursa olsun bunun bedeline katlanmak zorundadır. Herkes haddini bilsin, hukukun sınırlarını zorlamayı aklından bile geçirmesin. Bu devlet sokakta bulunmadı, istikbalimiz spot piyasadan alınmadı. Hiçbir vatan evladı zillete boyun eğmeyecektir.

Kurban Bayramına kadar durmayacağız, sürekli saha ve gönüllerde olacağız. Adım adım 2023'e ulaşacağız, ilçe ilçe gezip insanlarımızla görüşüp desteklerini isteyeceğiz. Eylül başında siyasi çalışmalarımızda üçüncü etaba geçmiş olacağız.

Yorumlar 26 Yorum Var
  • düşün bey 17.05.2022 23:32
    Allah razi olsun bu vatanın aziz şerefli kahraman özverili evladı..SAYIN BAHÇELİ...Allah uzun ömürler versin...iyiki varsınIz efendim.. Ülkücü camianın başı,kalleş ve parçalayıcı hainlerin en korkulu rüyası,ülkenin geleceği istikbali başında bulunduğunuz camiadır.... iyi ki varsınız efendim...sağolun varolun yolunuz açık olsun...Allah ayağınıza taş değdirmesin...başınız bulutlarda ,gönlünüz ufuklarda olsun.. ülkücüleri bölenler de ,ülkücü gibi görünüpte kripto olanlarda,PKK nın hamizi olanlar da artık ortaya çıkmıştır..bu uyanık milletin gözünden kaçmamaktadır... Allah yar ve yardımcınız olsun...
  • Cem 17.05.2022 21:03
    AYM kadının hapse girmemesi ve toplumu germeai için tartışmalı bir karar verdi. O kadın hapse girmeliydi.
  • Cem 17.05.2022 21:01
    Ülkücü demek vatanına sahip çıkan adam demek. Bahçeli ülkücüdür. Hdp ile iş tutan ipliler, iplerini bağladıkları kripto fetöcü, kripto apocudurlar.
  • İdris AKKAYA 17.05.2022 16:59
    Allah razı olsun sayın Devlet BABA (BAHÇELİ) Başbuğumuzun yerini tututuyorsun ya bize bu yeter Açık sözlü Dik duruşlu Tam bir Osmanlı yiğit Delikanlısısın Allah razı olsun yetiştiren ana ve babadan sayın GENEL Başkanım kısma sesini dünya dinlesin çifte yürekli lerin sesini kılıçdaroğlu ANKARADAN istanbula yürüse ne yazar bize yapıcı ileriyi gören icraat lokoımitifi lider lazım var ol sayın Genel BAŞKANIM.
  • Ali 17.05.2022 16:27
    Sen ebedi gönlümüzde taht kurdun sayın Bahçeli, Allah başımızdan eksik etmesin..
Daha fazla yorum görüntüle