Bakan Soylu'nun açıklamaları şöyle:

Siz kendiniz Beşiktaş'ta çınar ağaçlarını ortadan kaldırırsanız, sonra hemen bize büyük hizmetler veren Atatürk Havalimanı'nın on binlerce ağacın dikilebileceği bir alan olmasına itiraz ederseniz buna, "Bu ne yaman çelişkidir" deriz. Şunu görüyoruz, bir siyaset alanına terörizm çekilerek meşrulaştırılmaya çalışılıyor. Terörizm bir teröristin cenazesine sözde HDP milletvekili katılıyor ve polise taş atıyor ve bu meşrulaştırılmaya çalışılıyor. Siyasetimize terörizmin meşruiyeti bulaştırılmaya çalışılıyor. Maalesef siyasetimize kamu düzeni bozularak ortaya çıkabilecek düzenin meşruiyeti bulaştırılmaya çalışılıyor. Siyaset kurumuna bunun hiçbir faydası olmadığını ve bunun vatandaşın günlük yaşantısını etkilemeyeceği görmek lazım. 

Terörist milletvekili teröristin cenazesine gidebildi mi? Hayır biz buna müsaade etmeyiz. 

HDP'nin terörist cenazesine vekil göndermekle, bir ağaç için tüm ülkenin geleceğini karartmaya yönelik bu itiraz mercilerinin bu topraklarının içerisinde değildir. Bunlar siz buradan yürüyün diyorlar bunlar oradan yürüyor. 

Bugün Kuzey Marmara Otoyolu olmasaydı ne olurdu? Acaba Osmangazi Köprüsü olmasaydı ne olurdu? Rekorlar üstüne rekorlar kıran İstanbul Havalimanı olmasaydı ne olurdu? İstanbul trafiği çekilmez bir hal alırdı. Bilenler bilir, E-5'te karşı karşıya kalınan trafik sıkıntısını.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Umk44 17.05.2022 13:37
    chp milli güvenlik sorunudur.