Daha önce Atatürk Havalimanı'nın yeşil alana çevrilmesi fikrinin kendilerine ait olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu bugünkü grup toplantısında projede imzası olanları açıkça tehdit etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı;

Bu işte yer almış herkese son bir lafım olsun: Bu iş “Talimat aldım, mecburdum. diyeceğiniz bir iş değildir, bunun adı vatana ihanettir. Siz de sorumlu olacaksınız. Bu işte bir damla mürekkebi olan herkes vatan hainidir. O makinelerin müteahhiti; sana ise özel ilgi göstereceğiz!" O müteahhite sesleniyorum o makinelerini çekeceksin oradan. Geliyoruz. Adalet, hak, hukuk, felaketleri önlemek için geliyoruz. Makineleri çek, pistlere dokunma.

DAHA ÖNCE "BİZİM PROJEMİZ" DEMİŞTİ

Millet Bahçesi yapılması için yıkılmasına karşı çıktığı Atatürk Havalimanı için Kılıçdaroğlu'nun " Bizim projemizdi" dediği ortaya çıkmıştı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Atatürk Havalimanı için "Bu milletin maddi manevi ne kadar değeri varsa sattılar. Şimdi de en değerli varlıklarımızdan birini dozerlerle yok ediyorlar. Peki bu işe neden alelacele giriştiler?" diyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 2018 Genel Seçimleri öncesi katıldığı bir televizyon programında Atatürk Havalimanı'nın park yapılmasına yönelik yaptıkları hazırlıkları anlatı ve iktidarı projelerini çalmakla suçladı. 

Yorumlar 254 Yorum Var
  • Tehammül 19.05.2022 12:05
    Felaketleri önlemek için geliyoruz derken acaba ne hissederek söylüyor.Çünkü kendisi ülkenin başına gelirse esas felaket olcak.Kendi kendini önleyecek hali yok heralde.
  • Tehammül 19.05.2022 12:02
    Tutmayın küçük enişteyi sanki babasının şirketleri birde tehdit ediyor işten atarım haa...! Bu millet seçimde seni bir kez daha bir madara etsinde gör gününü. O zaman sadece Muharrem bile yeter sana bir Rte yenmiş birdaha yenmiş Kk hep yenilmiş hala koltuğu bırakmıyor der ve sende her zamanki pişkinlikle yalan yoluna devam edersin.
  • Aslı gibi. 18.05.2022 22:04
    Yürü be yalandaroğlu kim tutar seni..
  • nazım 18.05.2022 21:53
    Ya bu adamda hiç mi artık utanma Yok yalancı riyakâr sahtekar Utan utan 80000000 utan sen söylüyorsun soro inkar ediyorsun
  • Fazıl sahin 18.05.2022 14:25
    Geleceğin varsa göreceğin de var.Sende adalet ne arar.Açık ve net söylüyorum
Daha fazla yorum görüntüle