Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2013 senesinde Başbakanlık döneminde Atatürk Havalimanı'nın yerine yeşil alan yapılacağını açıkladığı ortaya çıktı. Videoda programın sunucusu Fatih Altaylı'nın da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Söz mü? Siz bu ülkenin başında olduğunuz sürece orası yeşil alandır" dediği görüldü.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve dönemin CHP Milletvekili Gülay Yedekçi'nin Atatürk Havalimanı'nın yerine yeşil alan yapacaklarını açıklamışlardı.
-
memduh
19.05.2022
16:18
kemal in artık yüzü kalmamış .yalanı iftirayı atıyor .nasılsa bunları yiyecek kek çok yani chp li çok .o onlaraa yesinler diye bu yalanları atıyor .onları doyuruyor chp den kopmasınlar diye . . adamda fesatlığın yalanın feriştahı var . utanmıyor yüzüde kızarmıyor .tek hedefi ülkeyi ele geçirip amerikalılara anahtar teslim yapmak . beklediğide sonrasında abd nin türkiyede yaptıracagı darbe .chp nin genetiği amerikan uşaklığıdır .
Beğen
-
Mehmet tilbac
18.05.2022
08:24
yûzû yuk bunların utanmalari da yuk Allah rezil etsin bunlarin
Beğen
-
Ali cınık
18.05.2022
08:22
Vaayy be
Beğen
-
Bbbbb
18.05.2022
05:56
CHP de benim fikrimi çaldı beni dinliyor fikirlerimi çalıyor hırsız chp
Beğen
-
emr
18.05.2022
05:52
Ben inananamıyorum bunlara oy veren insanlar var
Beğen
Daha fazla yorum görüntüle