İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB Sözcülük biriminin kaldırıldığını doğruladı. İmamoğlu, Murat Ongun'un başka bir göreve getirileceğini söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun'un aralarında Nagehan Alçı, Ertuğrul Özkök, İsmail Saymaz, Akif Beki, Özlem Gürses'in de olduğu gazetecilerle çekilen Karadeniz gezisi fotoğrafı hakkında yapılan eleştirilere yanıtı çok konuşulmuştu.

Ongun kamuoyunda gündem olan fotoğraf için "Biz bu tartışmaları önemsemiyoruz. Bu eleştiriler 200-300 kişinin kendi arasındaki yorumları, eleştirileridir" ifadelerini kullanırken "Nagehan Alçı o bölgede çok seviliyor. Biz fotoğrafın bütününe bakıyoruz" demişti.

 

Yorumlar 92 Yorum Var
  • Tehammül 19.05.2022 11:44
    Dezenformasyon heaaa.Sizden iyi dezenformasyon yapanmı varki. Chp= yalan X dezenformasyon= boş gündem.
  • veli tozan 19.05.2022 08:04
    Maşallah her şey çok güzel oluyor.
  • mehmet 18.05.2022 20:14
    padişah buyurmuş kaldırdım.. kibire bakarmısın.. sen büyük bir yetkiye sahip olsan vay ülkenin haline.. güç zehirlenmesi.. yaa ekrem son hafta çok çalıştın... tatil en çok senin hakkın... kremlen güneşlen.. git ekrem tatile git.. Paranı biz öderiz.. herzamanki gibi.. karadeniz gezin gibi..istanbul ve ülke rahatlasın.. yokluğun keyif rahatlık ve düzen.. varlığınsa tam tersi..
  • Vurucu 18.05.2022 19:18
    Seni oraya kim getirdiyse onun kararını uyguladın, faturayı kaygısız murata kestin.... Beceriksizliğin ve yetersizliğin vücut bulmuş halisin...
  • yazıcı 18.05.2022 19:16
    İdeolöjik körlük kardeş çaresi yok dedi doktorlar. Ameliyat düzeltmiyor ilaç gözlük nafile bir avuç kara toprak gerek. Bunlar kinlerinden nefretlerinden çatır çatır çatlayacaklat milletin vermediği yetkiyi haçlıdan bekliyorlar.
Daha fazla yorum görüntüle