Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nde düzenlenen "Kütüphane Söyleşileri" kapsamında farklı şehirlerden gençlerle bir araya geldi.

Başkan Erdoğan, bir gencin kripto para ve Spacex ve Tesla'nın patronu Elon Musk'la görüşmesine ilişkin sorusuna yanıt verdi.

Kripto paralar ile ilgili görüşü ve Elon Musk ile görüşmesinin detayları sorulan Erdoğan, Musk ile daha çok uzaya gönderecekleri uzay aracı ile alakalı konuyu görüştüklerini belirterek, "O konuda müşterek hareket edebiliriz şeklinde bir yere vardık." dedi.

Erdoğan, "Kripto para konusunda arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyor. Mecliste bunun müzakeresi yapılıp ona göre adımlarımızı atacağız. Doğrusu benim kanaatimi soracak olursanız, ben kripto para olayına sıcak bakmıyorum. Arkadaşlarımız çalışmalarını yaptıktan sonra da adımlarımızı atacağız. Yani birini zengin birini fakir yapacak olan bu tür araçlarla adım atmanın doğru olmadığına inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar 45 Yorum Var
  • Muzaffer 21.05.2022 18:20
    Btc gibi yani kripto coinsler gibi bir şekilde telaffuz edilen el salvodar para birimi olarak kabül ettigi bir yatırım araçlarını tabikide Türkiye olarak kullanmak gerekir yalnız çok risk içerisinde barındıran bir yatırım aracı oldugunu bilmek gerekir bu gibi yatırım da sadece sermayenin dışında yatırım yapmak gerekir bütçeniz aşan bir yatırım kesinlikle yapmamız gerekir.
  • halıl 21.05.2022 14:43
    Borsamız iyi değil..güçlü gıtmıyoruz..Aselsan, Petkım,Ereğli bıle kaybeytirıyor..Bzı şırketler temettü dağıtmıyor..tum şirketler temettü dağıtması gerekır..yılsonu karını üyelerıne hıssesı olanlara dağıtması şart..Ama Borsanın yeterlı kanunu yok..yıllardır b öyle..söyledığımız halde bu böyle devam edıyor..
  • fakir 20.05.2022 14:20
    Allah aşkına birde şu bizim türk borsamıza bakın 2 yıldır paramızı pul ettiler ,coinlere laf söylüyorsunuzda borsa daha kötü
  • Mustafa 20.05.2022 12:44
    Kripto paralar yahudilerin insanları mülkiyetsiz bırakma projesidir. Aklı olan tarla arsa fiziksel altın ve gümüş alır
  • Yılmaz 20.05.2022 11:07
    Kirptoya para yatıran hayale yatırmıştır uyanınca elde var Kocaman bir 0
Daha fazla yorum görüntüle