Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'da AK Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Gençlik Şöleni'nde, stadyumda toplanan on binlere seslendi.

Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösterdi:

"Abdülhamid Han, hayatı boyunca devrinin emperyalistleriyle mücadele etmiş bir millet sevdalısıdır. Varsın birileri Gezi olaylarını devrilişine benzeterek dursun, biz ecdadın izinden yürüyeceğiz. Gençlerimiz kimin, kim olduğunu bilmeye hakkı var. Siz emperyalist ağızlılara hak eden cevabı verecek gençliksiniz. Sultan Abdülhamid'e dil uzatan hanımefendiye sormak lazım, 33 yıl hasta dev diye takdim edilen Osmanlıyı toprak kaybetmeden yöneten Abdülhamid'e dil uzatana, 2023 seçimlerinde haddini bildirecektir. Meral Hanım, sen kim Sultan Abdülhamid'e saygısızlık kim. O, 6'lı masada olanlardan 3 tanesi var ki bunlar Sultan Abdülhamid'e laf söyletmemişlerdi. Şimdi ne oldu da sus pus oldular. Aynı masada oturdukları halde laf atanlara haddini bildiremediler. Bu millet ecdadına hakaret edenlere haddini bildirecektir."

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Hüseyin 22.05.2022 00:49
    Meral Akşener Selanik ten gelme ittihatçıdır soyu belli yani o yüzden milliyetçi kisvesi giymiş bir haindir milletimiz artık inadı bırakıp gerçeği görmelidir kardeşim
  • Misafir 21.05.2022 23:59
    Abdulhamid Han cennet mekan. Ellah dostlarıyla uğraşanların hem bu dünyada hem ahirette Rabbimin gazabını hakketti. Meral bitti
  • Unal uludoğan 21.05.2022 23:19
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah yüreğimizde saklarız
  • yusuf 21.05.2022 22:42
    bir projedir meral ve ipin ucu çook uzaklarda. şu kadını takip edenlere hayret ediyorum. bir tane sağlam projesi olmayan, ülke için bir tane somut hedefi olmayan, kin ve nefret söylemli birisi.
  • Hasan Yılmaz 21.05.2022 22:28
    Gerekeni yapacagız merak etme..Haine had bildirmek farz oldu...