22 Mayıs 2022 Pazar ülke ve dünya gündeminde dikkat çeken gelişmeleri Haber7.com okuyucuları için derledik.

Spiker: Müge ÇAKMAK

Kurgu: Yasin AKÇA

Kameraman: Mutlu ŞAHİN

 


Plaj 10 bin Euro, lahmacun 200 TL!
Bodrum’da yaz sezonu başladı. Özel plajlara giriş ücreti 150 liradan başlıyor, localara göre bu fiyat 10 bin euroya kadar çıkıyor. Özel plajlarda 1 lahmacun 200 TL’ye satışa sunulacak.  


Yüksek kiralara fren
Kira fiyatlarında aşırı yükseliş sonrası hükümet harekete geçiyor. Kira fiyatlarına düzenleme için Türkiye'de 3 bakanlık devreye girerek tavan fiyat dahil birçok uygulama üzerinde çalışmaya başladı. 


Niğde’den yürek yakan haber
Niğde Ulukışla otoyolunda öğrencileri taşıyan otobüs şarampole yuvarlandı. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 41 kişi de yaralandı.


İmamoğlu, Mansur Yavaş’ı es geçti
CHP'nin Maltepe'deki mitinginde ilginç bir an yaşandı. İBB Başkanı İmamoğlu protokelde bekleyenlerin elini tek tek sıktı, Mansur Yavaş'ı es geçti.


İsveç, PKK kararını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşen İsveç Başbakanı, PKK'nın terörle listesinde bulunmasını açık şekilde desteklediğini açıkladı.


İBB Haliç’i kirletti
Maliyetli olduğu gerekçesiyle arıtma tesislerini çalıştırmayan İBB yönetimi, Haliç’e akan Kâğıthane, Ayazağa ve Göktürk derelerine atık suları deşarj etti. Haliç’in rengi kahverengiye döndü.

Anadolu Efes üst üste ikinci kez şampiyon
Turkish Airlines Euroleague Final Four'da perşembe günü Olympiakos'u, Micic'in son saniye üçlüğüyle devirerek finale yükselen Anadolu Efes, dün de finalde Real Madrid'i devirerek şampiyon oldu.

Yorumlar 44 Yorum Var
  • Selman 23.05.2022 08:56
    Locada denize karşı ata binecekler ondan pahalı
  • DAYI 23.05.2022 08:51
    bunlar memleketi soyan hırsızlardır....
  • Ahmet 23.05.2022 08:11
    Türkiye Anafurcu insanlarla dolup taşıyor. bu Allah'tan korkmaz kuldan utanmaz"songunculardan devletimizin bu tip vijdansız insanlara göz Actirmayacagını umut ediyoruz ,,,
  • cesars 23.05.2022 07:42
    Gitmesinler yemesinler bu kadar basit turist gelmez yakında sonrada ağlamaya başlarlar pandemide öldük bittik battık diyorlardı bunlara herşey müstahak acımıcaksın batsınlar
  • Erkan 23.05.2022 07:35
    Parasını helal yoldan kazanan insan 200 tl lahmacun almaz
Daha fazla yorum görüntüle