Habertürk'te Kübra Par'ın sunduğu Açık ve Net Programı'nda CHP'nin Maltepe mitingi ve adaylık tartışmaları masaya yatırıldı.  Genar Araştırma Başkanı İhsan Aktaş, CHP'nin tabanının istediği adayı açıkladı.

Aktaş açıklamasında, ''Ben CHP tabanının bugünden sonra Kılıçdaroğlu'nun dışında bir adayı kabulleneceğini düşünmüyorum. İmamoğlu ile alakalı bir kanattim var. Nagehan Hanım'dan önce ve Nagihan Hanım'dan sonra diye bir tartışma yapabiliriz. '' dedi.

Aktaş ayrıca, ''Bu mitingle Sayın Kılıçdaroğlu adaylığını ilan etti. İçerik olarak bakarsak; muhalefet partilerinden siyaset çıkmayacak. Çünkü geriye dönük 4 yılı siyaset üreterek geçirmediler. 6'lı masadan da bir sinerji çıkmadı' ifadelerine yer verdi.

Yorumlar 65 Yorum Var
  • aynen 24.05.2022 23:01
    Chp uzaydan aday getirse yine sandığa gömülecek biiznillah çünkü chp millete deyil kendine çalışıyor en güzel şehirleri mafetiler bakımsız içler acısı beşiktaşta kaldırımlarda yğrüyemiyoruz her yer taş toprak rezalet nere gidiyor bu milletin vergileri Allahtanda korkmuyorlar kul hakı da demiyorlar çalışmıyorlar şehircilik bakanlığımız olmasa şehirlerimizin yaşanılmaz olur
  • emre19 24.05.2022 17:58
    Cumhuriye halk partisi bu demode genelbaskani aday olsun isterlerde toplumda bir karsiligi olurmu
  • İklimdeğişikliği 24.05.2022 14:22
    2023 seciminde Imamoğlu ve Yavaşı aynı anda aday gösterip 2024 teki yerel seçimler için halkın nabzını yoklayacaklar.Eğerki halk nezninde başarısız olurlarsa 2024 teki belediye başkanlık hayalleri fos olacak hemde siyasi kariyerleri bitecek. Yılların kurnaz siyasetcileri Akşener ve kılıçdaroğlu aday olmak istemez çünkü ikiside Recep Tayyip erdoğan karşısında geçmiş seçimlerde hep kaybettiler bu sefer giripte hezimete uğrayıp secmenleri nezninde parti başkanlığı koltuklarından olmak istemezler )))
  • İklimdeğişikliği 24.05.2022 14:09
    Ne Kılıcdaroglu nede Aksener aday olacak. Taktiksel kavgalarının arkasındaki planları Akşener imamoğlunu öne surecek kılıçdaroğlu Yavaşı aday gösterecek. Güya Türk milletine vermek istedikleri mesaj yerel secimde kazandığımız iki büyükşehir başkanları ile iktidara gelebiliriz.ilk turda Recep Tayyip Erdoğanın % 50 altına düşürüp 2.tur seçim öncesi ülke insanına Erdoğanın saltanatı devrildi algısı yaratıp birinci turdaki adayları imamoğlu ve Yavaştan hangisi en çok oy aldıysa etrafında birleşip 2.turu kazanmayı hedefliyorlar.2023 seçime yakın, yerel seçimde kazandıkları istanbul,ankara,izmir,antalya gibi büyükşehirlerin propagandasını çok yaparlar.
  • İstanbuls 23.05.2022 21:07
    Muhtarların özel kalemc isi kapasiteli Projeci kişi hayırlı olsun))) ==
Daha fazla yorum görüntüle