CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde toplandı. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, toplantı sırasında basın toplantısı düzenledi.  

Maltepe mitingi Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adayı olacağına dair yorumlara neden olmuştu. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay yaptığı açıklamada mitingde yaptığı açıklamada "Artık CHP'liler, yöneticiler, yetkililer, bizler, CHP'yi diyorum ama 6'lı masayı demiyorum; CHP'nin adayı Kılıçdaroğlu." ifadelerini kullanmıştı.

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde toplandı. Öztrak, toplantı sırasında basın toplantısı düzenledi. Öztrak, hafta sonu Maltepe'de 'milletin sesi' metingini gerçekleştirdiklerini hatırlatarak "O meydanda, ortak geleceğimizi beraberce inşa etme azmi ve kararlılığı vardı." dedi.

"ORTAK ADAY 6 LİDER TARAFINDAN BELİRLENECEKTİR"

Öztrak, "Maltepe mitingi Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adayı olacağına dair yorumlara neden oldu; bunu nasıl değerlendirirsiniz?" sorusuna ise, "Parti sözcüsü olarak defalarca ifade ettim. Türkiye’nin 13’üncü cumhurbaşkanı genel başkanımızın da içinde olduğu 6 lider tarafından ortak belirlenecektir. Dolayısıyla burada daha önce 6 lider cumhurbaşkanının niteliklerini açıklamıştır. Bu niteliklere yoğunlaşmakta yarar vardır" dedi.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • cıajans 25.05.2022 11:08
    Ne ortak adayıymış... Sanki aday çıkarabilecek iradeleri var... Zillet toplantısını alman elçisine dikte ettiren zihniyet adayın adından ancak abd den gelecek habere göre karar verecek...
  • Selçuk 24.05.2022 20:49
    Faiz Öztrol tırığa düşmüş arkadaşlar, umarım sanagsaldan çıkamaz..
  • istanbullu... 24.05.2022 20:08
    "Dolayısıyla burada daha önce 6 lider cumhurbaşkanının niteliklerini açıklamıştır. Bu niteliklere yoğunlaşmakta yarar vardır" Mesele neymiş kardeş bunların 6 sını 666 sını 66666 sını topla bir o kadarla da çarp bir adam o da = bir aday çıkmaz... Bir adam etmezler. Ha bunlara oy veren var mı.? Tabiki var çünkü oy vermenin adam olmakla bir alakası yok. Sadece akıllı doğru düşünen akıllı olmakla alakası var olmayan var mı? ne yazık ki o da var..
  • Kadir 24.05.2022 20:02
    Altılı masamı belirleyeck yoksa Hdp mi belirleyecek yoksa dostları büyük elçilermi belirleyecek
  • kalender 24.05.2022 09:28
    siz 6+1lider değil afedersiniz bir mal arıyorsunuz oda sizde var bulursunuz ama Türkiye'me yararmı bilmem