Mehmetçiğin sınır içi ve sınır dışında sürdürdüğü operasyonlarla büyük hezimet yaşayan terör örgütü PKK, çareyi seçmene çağrı yapmakta buldu. Geçtiğimiz dönemlerde HDP'ye oy isteyen elebaşı Cemil Bayık, bu kez CHP ve İYİ Parti'ye oy istedi.

Güvenlik güçleri, terör örgütü PKK'ya karşı yurt içi ve yurt dışında operasyonlarını aralıksız sürdürüyor. Mehmetçiğin terör yuvalarını tek tek tespit ederek gerçekleştirdiği operasyonlar, örgütte paniğe yol açtı. Terör örgütünün yayın organlarına açıklamada bulunan PKK'nın Suriye kolu PYD'nin üst düzey isimlerinden Salih Müslim, "Her gün kayıplar veriyoruz." diyerek örgütün köşeye sıkıştığını itiraf etmişti.

PKK ELEBAŞI: ERDOĞAN VE BAHÇELİ KAYBETMELİ
Salih Müslim'in ardından elebaşı Cemil Bayık'tan da itiraf niteliğinde açıklamalar geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sınır ötesi harekat talimatı üzerine hezimet yaşadıklarını gizleyemeyen Cemil Bayık, Erdoğan ve Bahçeli'nin seçimi kaybetmesi gerektiğini söyledi.

Geçtiğimiz dönemlerde HDP'ye oy isteyen PKK elebaşı Cemil Bayık, bu kez Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti'ye oy istedi. 

CHP ve İYİ Parti'nin kazanmasının ardından alçak planlarını tek tek açıklayan Bayık, teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın fiziki özgürlüğü için hareket edeceklerini dile getirdi.

Yorumlar 340 Yorum Var
  • Destan 26.05.2022 17:35
    Kilişdaroğlu Ermeni,Meral Ermeni,davidoglu belli isimden,molliogli belli,babycon belli. kealiyet ailesiyle akraba,
  • memiş 26.05.2022 15:32
    Yandaşlarını ortaklarını işaret etmiş.Ey vatanını seven milletim bu Ermeni yapının söylediklerini yapanın mahşerde yakasını bırakmayacağız.
  • Vatandas 26.05.2022 15:28
    İkiside pensilvanyaya gitsin.orasi onlara gelgel ediyor.ikiside bayıktan daha hırslı.
  • bay b 26.05.2022 13:39
    Akşener in oylarımız yükselecek demesinin asıl sebebi işte bu gizli saklı chphdppkk ile yapmış olduğu ittifak ve ortaklıktır. çakma milliyetçi, fetö devşirmesi abd destekli pabucumun milliyetcisi ip
  • svs58 26.05.2022 10:58
    Anlamazlar,anlamazlar,anlamazlar..kalplerini kin nefret bürümüş,karartmışlar..Ayetle,hadisle sabit,,bakar görmezler,duyar,işitmezler,kalpleri kararmışlardır onlar... Rabbim helak eylesin bunları ve bunlarla olanları..
Daha fazla yorum görüntüle