Eski Türkiye'nin zincirlerini kıran yeni dönemde bir İslam ülkesine yaraşan toplumun kutsal değerleriyle barışık, gelenekleriyle uyumlu bir şekilde İslam'ın emri başörtüsünün serbest olması, kamu binalarının dualarla açılması, okullarda Kur'an dersinin okutulması kökü dışarıda karanlık zihniyeti derinden sarsmaya devam ediyor.

Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde yapılan icazet törenini "Türk meydan okuması" diye tanımlayan Yunan basını gibi aynı ideolojiden beslenen Cumhuriyet Gazetesi Arnavutköy Taşoluk Yeşil Camii Kur'an Kursu'nda hafızlığını tamamlayan 393 öğrenci için düzenlenen icazet törenine laiklik maskesiyle saldırdı.

"Türkiye gericilik kuşatmasında" başlığıyla sür manşetten verdiği haberde halkı kin ve düşmanlığa sevk ederek İslam sokaktaki vatandaşın hayatına tehdit gibi gösterildi.

İLK DEĞİL SON DA OLMAYACAK

Dini eğitimi "Beyin yıkama" diye sunan Cumhuriyet'in Kur'an düşmanlığı, Peygamberimizin "Kur'an'ı öğrenenler ve öğretenler sizin en hayırlılarınızdır" sözünü şiar edinmiş Kur'an ve Sünnet neslini yetiştiren kurum ve kişileri hedef alması ilk değil.

Cumhuriyet daha önce de okullarda, Kur’an-ı Kerim, Peygamberimizin Hayatı ve Temel Dini Bilgiler derslerinin ders programlarında yer almasından rahatsız olmuş haberi "Okullarda 'Kur'an' dersi dayatması" olarak servis etmişti.

TEMEL DİNİ BİLGİLERE BİLE TAHAMMÜL EDEMEDİ

Cumhuriyet okullarda okutulan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ders kitaplarında cenaze ve kefenleme hakkında İslam'ın temel bilgilerini içeren muhteviyatı devletin temel değerlerine tehdit olarak göstermişti.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Fatih 30.05.2022 20:27
    Çatlasınlar patlasınlar,
  • Abdullah toprak 30.05.2022 20:23
    Bu yeni yüzyıl islamın büyüme ve islama dönüş yüz yılı olacaktır.. Düşmanlar istemesede Allah CC nurunu tamamlayacaktır. Allah yolunuzu daim eylesin
  • Nevşehirli 30.05.2022 19:39
    Allah c.c Mübarek eylesin Rabbul alemin sayılarınızı artırsın inşallah
  • Mzf. 30.05.2022 18:29
    Allah sizlerden razı olsun
  • Mustafa 30.05.2022 17:26
    Allah CC sayılarını ilmi adedince cogaltsin geçmislerine rahmet olsun ihlasdan ayirmasin
Daha fazla yorum görüntüle