Son dakika... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na 10 soru yönelterek "Bu sorulara net yanıt verirse muhatap almaya başlayabiliriz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu.

Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştiren eleştiren Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

Buradan ben Kılıçdaroğlu'na sesleniyorum. Bir kaç soru sormak istiyorum. PKK'dan YPG'ye bölücü terör örgütünün bütün unsurlarını FETÖ'den DEAŞ'a tüm terör örgütlerinin siyasi uzantıları ile beraber en şiddetli şekilde lanetliyor mu lanetlemiyor mu? Bu bir. İkinci sorum; Türkiye'nin PKK'ya karşı yürüttüğü sınır ötesi harekatlarını destekliyor mu? İsveç ve Finlandiya'nın MATO üyeliği tartışmasında ortaya çıkan Batı'nın terör örgütlerine karşı riyakar tutuma karşı devletinin izlediği poltikanın yanında mı?  Türkiye'nin Akdeniz ve Ege'de verdiği milli mücadelede ülkesinin safında mı? Dünyanın salgın ve savaş sebebiyle yaşadığı krizin ekonomik boyutu ile ilgili sürdüğümüz mücadeleye destek veriyor mu? Mahkeme kararı ile yalan olduğu tescillenmiş iddiaları bırakıp siyaseti ülkenin ali çıkarlarıyla yürütmeye var mı? Partisi içindeki her türden tacizciyi, tecavüzcüyü tasfiye etmeyi düşünüyor mu? Yüreği yetip 2023'te Cumhurbaşkanı adayı olacak mı olmayacak mı? Aksi halde kifayetsiz muhterislere ülke teslim edilmez devam edeceğiz. 

Yorumlar 121 Yorum Var
  • Yavuz Özmen Almanya 02.06.2022 23:38
    Herkes iyi okusun. Meral HANIM, Kemal BEY vs gibi hitap etmeye gerek yok. Merak ve Kemal vs. Onlar hanım ve beyi bile hak etmiyorlar. Nokta.
  • Hayati 02.06.2022 01:18
    Ben gelir size cevabı veririm
  • Gül 02.06.2022 00:46
    Çok zor boşuna zaman kaybı o kapasite yok kemal beyde ama eğer tazminat ödeyeçekse yalan çok bak o işlerde üzerine kimse yok. Reis
  • alper 02.06.2022 00:24
    Haydi cvp ver kılınçdarogluuu
  • Selçuklu kartalı 02.06.2022 00:15
    10 soruyu soracagına kafasına sıksan daha iyi olurmuş anlamaz andav vallı CHP liler gündem değiştirmek için şimdi harıl harıl yalan iftira hazırlayıp unutturma yoluna gidecekler reis 10 soruyu sürekli gündemde tut hala cevap bekliyorum de belki duyar
Daha fazla yorum görüntüle