Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, başta ABD olmak üzere Batı'nın Ukrayna'ya silah yardımını sürdürdüğü bu günlerde; Rus devlet televizyonu Russia 1'e röportaj verdi.

Putin, Batı'nın Ukrayna'ya uzun menzilli füzeler tedarik etmesi halinde, Moskova'nın daha önce dokunulmamış hedefleri vuracağını söyledi:

"Uygun sonuçları çıkaracağız ve silahlarımızı daha önce vurmadığımız hedefleri vurmak için kullanacağız."

Putin ayrıca; Kiev'e yeni silah teslimatlarının çatışmayı uzatmayı amaçladığını belirtti.

Yorumlar 20 Yorum Var
  • yıldırım 06.06.2022 17:24
    Abd ile Rusya dövüşüklü danışıklı ukraynanın başını yediler. Bu iki şeytan ülkeye kesinlikle dikkat edilmeli. Bunların ipiyle kuyuya inilmez.
  • Erdoğan 06.06.2022 15:16
    Dokunmadığın hedef mi kaldı bir ülkeyi hanı harap ettin siyasi düşüncende haklı yanın olabilir ancak savaş Cephede olur şehir içinde değil allahı bilmiyorsunuz ki allah korkunuz yok mu diyelim sizin hiç bir makamda yeriniz ve yüzünüz kalmadı bence üstelik bu ülkenin çoğunluk nüfusu rus bozması olmasına rağmen vijdan denen şey sende yok Putin senin gebereceğinden eminim ama nasıl gebertirler orası meçul yarın Rus cadde ve sokaklarında füzeler patlarsa dünya kaç bucak görecen
  • Birkul 06.06.2022 15:12
    Batının silahları bir gün bizim için kullanılacak olabilir mi? Biden ve Putin danışıklı dövüşe devam ediyor. Ama onlar şunu bilmiyor. " Allah ol demeden yaprak kımıldamaz."
  • Misafir 06.06.2022 13:39
    Halbuki Rusyanın Eceli Geldi, Putin efendi sen Moskovayı kurtarmaya bak
  • İsmail K. 06.06.2022 13:35
    Ben putini destekliyorum haklı az bile yaptı şeytan AB bitene kadar şavaş devam etsin.
Daha fazla yorum görüntüle