Prof. Dr. Mevlüt Karakaya'nın açıklamalarından satır başları şu şekilde; 

Adım adım 2023'e doğru. MHP olarak 2021 Eylül'ünde seçim çalışmalarımıza başladık. 81 ilde toplantıları büyüttük.

Muhtarlar, sivil toplum örgütleri, kanaat önderleri ve halk da dahil olmak üzere bu toplantılara davet ediliyor. Bu toplantılar gerçekten yoğun geçiyor. İstişari nitelikte toplantılar oluyor.

TOPLANTILARDA CHP'NİN GİZLİ AJANDASI ANLATILIYOR

Toplantılar özellikle CHP'nin son dönemlerde izlediği politikaların gizli ajandasını anlatma şeklinde. CHP deyince Atatürk'ün kurduğu bir parti, cumhuriyeti kuran bir parti kökleşmiş oturmuş bir parti algısı var. 

Sırf CHP'nin o eski geleneğini düşünerek oy verenler var ya da o sempati ile bakanlar var. Özellikle Kemal Kılıçdaroğlu yönetimindeki, partinin bu partiyle hiç bir alakasının kalmadığını görüyoruz. Kimliği de değişti ilkeleri de değişti. HDP'nin farklı bir versiyonu olduğunu hedef itibariyle de bakıldığında çok farklı bir yere gitmeyeceğini çok net şekilde ifade etmeye anlamataya çalışıyoruz ki vatandaşlar bunu gerçek anlamda görsün. 

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Gürkan Mert 12.06.2022 15:12
    Binlerce kez yazıklar olsun ki, Kılıçdaroğlu ve A takımı açıktan Türkiye düşmanlığı yapmaya, Amerika mandacılığını savunmaya başladı.
  • Murat Çetin 12.06.2022 15:10
    Kaset ile başa oturtulan Kılıçdaroğlu YCHP'Sİ, Atatürk'ü , vatanseverleri uzaklaştırdı. Kılıçdaroğlu YCHP'si pkk siyasi uzantısı HDP ile ittifak hâlinde olması , Vatansever CHP tabanının Muharrem İnce ve Mustafa Sarıgül'ün partisine kaymaya başlamasına sebep oldu; Kılıçdaroğlu her geçen gün eridiğini bildiği için erken seçim çığırtkanlığı yapıyor.