Finlandiya'da İsveç'de birçok NATO ülkesinde PKK gösteri yapıyor. Bir terör örgütünden bahsediyoruz hem terör örgütü olarak tanımlıyorlar  hem de bunların burada faaliyetlerine gösteri yapmalarına şov yapmalarına izin veriyorlar. Ve hatta gösteriler sırasında bir Türk'ü darp ediyorlar. 40 yıldır bu konuyu biz beka meselesi olarak görüyoruz. Bitti mi, bitmedi. Evet sınırlarımızda biz bunu bitirdik sınırlarımız ötesine gönderdik sınır ötesinde devam ediyor.  Bunlar ülkemizin geleceği için yapılıyor.

Birçok ülkeden çok ciddi yardımlar aldıklarını uyuşturucu kaçakçılığından çok ciddi finansmanlar elde ettikleri biliniyor.

Bu tehdit devam ediyor kim ne derse desin arkasındaki güçler ülkeler bundan vazgeçmediler. Vesayetler üzerinden bir yere bu olaylar evrildi. 11 Eylül'den sonra belli bir paket bir organizasyon çerçevesinde yayıldı dağıldı. CHP'nin ve Kılıçdaroğlu'nun verdiği mesajlara bakarsanız Selahattin Demirtaş üzerinden demokrasiyi bahane ederek "serbest bırakılmalı" diyor. İkinci olarak "açılım sürecini yeniden başlatacağım" diyor.

Çok açık ve net! Ben siz bir soruyla cevap vereyim. Bugünkü ittifak yapı içinde, geçtiğimiz seçimlerde FETÖ'cüler kime oy verdi? İttifak olarak... Şu anda neredeler? 

 

Yorumlar 0 Yorum Var