OPERASYONLAR

Irak'ın kuzeyinde olduğu gibi Suriye'nin kuzeyinde de bir PKK yapılanması hedefleniyordu. Hala bu tehdit devam ediyor. Türkiye oraya gitmemiş olsaydı, 3 milyon Suriyeli içeride ancak 10 milyon sınırların arkasında... Bombanın önünden kaçan insanlara siz de bu taraftan mı ateş açacaksınız? Sanki davetiyeyle getirildi gibi bir algı oluşturuluyor. Şu anki Millet İttifakına biz neden zillet ittifakı diyoruz? 

15 Temmuz'da bir felaket yaşadık. Askeri darbe gibi ifade ediliyor ama bu girişim doğrudan doğruya hükümetin kendisine devletin kendisine yapılan bir girişimdi. Bu bir işgal girişimiydi. Kılıçdaroğlu, tankların önünden geçti gitti, televizyondan izledi. Meral Akşener gibi.. O gece partilerin üst yönetimlerinin isimlerine bakın. Şahin duruş sergileyenler Cumhur İttifakının yanında yer aldılar. 

TÜRK ORDUSUNUN GÜCÜ

40 gün sonra yapılan operasyona kim karşı çıktı. Fırat Kalkanı özellikle yapıldı. Genel Başkanımız da Sayın Cumhurbaşkanımız da bu harekatı istedi. O harekat Türk ordusunun çökmediğini tüm dünyaya gösterdi. Bu operasyonu başlatanlar ülkenin bekasını düşünenler. Beka sadece toprak değil... Başka bir tarafı da var. 

Şu an dünyada 38 çatışma alanı var. Bunların büyük bir kısmı da bizim sınırlarımız çevresinde yaşanıyor. 

CUMHURBAŞKANLIĞI SİSTEMİ

Eğer 2018'de Cumhurbaşkanlığı sistemine geçemeseydik, Türkiye yönetim krizi yaşardı. Bu operasyonları yapamazdı. Bu güçlü yönetim... Dünyada pandemiyi en konforlu şekilde geçiren Türkiye oldu. Türkiye 17 ülkeye maske gönderdi. 

Yorumlar 0 Yorum Var