HDP, teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın serbest bırakılması için Kadıköy'de yürüyüş düzenledi.

Kahraman Mehmetçik'in PKK terör örgütüne karşı başarılı mücadelesi devam diyor. Dağdaki PKK'lı terörist sayısı azalsa da şehirlerdeki sempatizanları rahat durmuyor.

Bebek katili Abdullah Öcalan için destek yürüyüşü düzenleyen terör örgütünün siyasi kanadı HDP günler öncesinden başlayan çağrılar sonucu bugün Kadıköy'de toplandı.

Öcalan lehine sloganlar atan gruba polis müdahale etti.

Gruba liderlik eden HDP Batman Milletvekili Ayşe Başaran, HDP Batman Milletvekili Feleknas Uca ve HDP Milletvekili Saliha Aydemir dokunulmazlıklarını PKK sempatizanlarına siper etmeye çalıştı.

HDP'Lİ VEKİLLER POLİSE HAKARET VE TEHDİTLER SAVURDULAR

İki vekil polislerle tartışarak polis amirlerine hakaret ve tehditler savurdu.

Başaran ve Uca polislere, "Çete başı, mafya, terbiyesiz ahlaksız. Hesap vereceksiniz. Gideceksiniz. Kürt kadınlarına saygı duymayı öğreneceksin. Papucumun polisi." diye bağırdı.

"YARGILANACAKSINIZ"

Başaran, olayı takip eden basına kendilerine müdahale eden polislerin yargılanacağını söyledi.

HDP'lLİ VEKİLDEN POLİSE YUMRUKLU SALDIRI

PKK yandaşları, bebek katili Abdullah Öcalan'ın serbest bırakılması için sloganlar atarken HDP Milletvekili Saliha Aydemir'in polise yumruk attığı anlar da kameralara yansıdı.

Yorumlar 462 Yorum Var
  • Osman 16.06.2022 00:00
    Mevkisi makamı Kim olursa olsun Benim polisim askerim güvenlik güçlerim bu halde çaresiz ve eli kolu bağlı halde olamaz olmamalı. Örnek gösterdiğiniz medeni sandığınız abd de veya başka ülkelerde sıkıysa yapsınlar. Acilen güvenlik güçlerimizin yetkileri artırılmalı. Kim ne derse desin. Hiç kimse canı istediği gibi hareket ve hakaret edemez. Benim askerimi ve polisimi rencide edemez. Yok sayamaz. O yumruk ha polise vurulmuş ha Türkiye Cumhuriyeti ne vurulmuş. İkiside aynı şey.
  • Baba 15.06.2022 21:24
    Öcalan için yürüyüş, nerede baba yiğitler, bunlara halk olarak neden müsaade ediyoruz, Avrupada yürüyüş yaptıklarında laf sokmasını biliyoruz, ama kendi memleketimizde olunca kimse bişey söylemiyor. yazık
  • almanyadan 15.06.2022 20:38
    yaziklar olsun bu pacavralari bu kadar büyüttünüz! bu ne cüret! niye dokunmuyosunuz niye niye! dokunulmazligi batsin onlarin
  • 61TS1461 15.06.2022 20:33
    dikkat ederseniz komiser tehlikeyi sezmiş olmalı ki yumruk atılmadan bir iki saniye önce o polisin kaskının siperliğini aşağı indiriyor polis de siperliğini yukarı aşağı düzeltmeye çalışırken hayin yumruk atıyor. Aklı gözü o polisteymiş yumruk atmayı planlamış hayin.
  • Utanmazlar 15.06.2022 20:30
    Ha türk polisine yumruk atılmış, ha türk milletine yumruk atılmış! Bunların bulunduğu ortamlarda karate/tekvando eğitimli kızlarımızın bulundurulması şarttır! O kaldırdıkları eli ne yapacaklarını en iyi onlar bilir! Türkiye'de meydanlar bu alçaklara bırakılmamalıdır!
Daha fazla yorum görüntüle