Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, çalışanlara müjde vererek "Temmuz ayında bütün çalışanların yüzünü güldürecek bir düzenlemeyi de Türkiye gerçekleştirecek durumdadır' ifadelerini kullandı.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Zekai 15.06.2022 21:17
    KIT taşeronlarının durumuna da bi el atsanız sayın bakanım. EÜAŞ ve TEİAŞ taşeronlarının maaş katsayıları bunca pahalılığı rağmen düşürüldü.
  • Fatih 15.06.2022 18:27
    Muhalefet hep ekonomiden vurdu vuruyor. Kararsızlar oluşturarak oy devşirmek tabii siyasette bu var. Ama hükümetin bu dönem bu muhalefete bırakılması çok çok riskli. Dış politikanın tam tersine değişmesi ve bağımsızlığımızı kaybetmek tehlikesi net var. Bir kısım bürokratlara kızsak da bu dönem de ak partiden vazgeçemeyiz. Milli bir hükümet var karşımızda. Aksi hezimet olur. Ha ekonomide de dış konjonktür kaynaklı bir sıkıştırma var bunun da görülebilmesi lazım. Daha fazla tarım daha fazla hayvancılık bilişim ürünleri üretim ve ihracı temel gündemimiz olmalı bu yüzyılda artık.
  • Yiğit 15.06.2022 07:11
    Sayın Bakan umarım dedikleriniz ile fikirleriniz aynı durumdadır.Eger refah düzeyi yüksek olmadığı sürece insanlar arasında bir çıkmaz olur buda Allah muhafaza felaket olur geçim sikintilari hayli bir yol aldı ...