İYİ Parti lideri Meral Akşener, çeşitli temaslarda bulunmak için geldiği Manisa'da vatandaşlara hitap etti. Saman fiyatlarından dert yanan bir besicinin hayvanlarına oruç tutmayı öğrettiğini anlatan Akşener'e, bir vatandaş "Orucu insanlar tutar, hayvanlar oruç tutmaz, duygu sömürüsü yapmayın." diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine Akşener, "Vallahi, billahi, tallahi, Kayseri'de bir arkadaş bana bunu böyle söyledi." diye yanıt verdi.

"HAYVANLARINA ORUÇ TUTMAYI ÖĞRETTİĞİNİ ANLATTI"

Akşener, en düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesinde olması gerektiğini dile getirdi. Konuşmasında bir besicinin saman fiyatlarından dert yandığını hatırlatan Akşener, "Bir çiftçimiz fiyatlardan dolayı hayvanlarına oruç tutmayı öğrettiğini anlattı. Bir başka çiftçi de süt veren 7 ineğini besleyemediği için kesime gönderdiğini söyledi." diye konuştu.

BİR VATANDAŞ AKŞENER'İN SÖZLERİNE TEPKİ GÖSTERDİ

Konuşmasının ardından esnafı ziyaret eden Akşener'e vatandaşlardan biri, "Orucu insanlar tutar, hayvanlar oruç tutmaz, duygu sömürüsü yapmayın." dedi. Bunun üzerine Akşener, "Vallahi, billahi, tallahi, Kayseri'de bir arkadaş bana bunu böyle söyledi." diye yanıt verdi.

Yorumlar 237 Yorum Var
  • Ertuğrul 18.06.2022 16:07
    Sana o sözleri söyleyen sözde çiftçi bilinsinki çok güzel komedyendir. Güzel çiftçi rolü çekmiş. Aynı sizin gibi. Adam gibi hayvan ciftciligi yapan hem vallahi billahi tallahi 4 4 Luk kazanır.
  • Vatandaş 18.06.2022 14:11
    Adam o kadar cahil ki hayvanlarım oruç tutuyor lafının anlamını kavrayamıyor.
  • Mesele 18.06.2022 14:08
    Bu inanışı bu. Fetöcü hain sözde müslümanlar. Gerçek yüzleri..... Bu Ülkede herşey var ve bol. Bizler varlıktada yokluktada Rabbimize şükrederiz. Ama asla ve kat a vatanımızı bu alçaklara satmayacağız. Onlar sadece kendilerini kandırırlar.
  • Trakyali 18.06.2022 13:29
    Ne demek bu ya, böyle cirkeflik olmaz be kardesim. Haşa Yüce Allah orucu insanlara zulum olarak ya da açlık ceksinler diye mi farz kıldığını demeye getiriyor. Akılsız söz diye buna denir. Çok yazik! Bunu bilerek söyleyen de imansizin ta kendisidir.
  • kaya 18.06.2022 13:23
    meral acaba yaptıgı yeminin ne anlama geldigini biliyormu ancak palavra ve kuru sıkı başka bir şeyi ve icratiyok
Daha fazla yorum görüntüle