Hadımköy TEM Otoyolunda seyir halindeki aracın sürücüsü bir ayağını camdan dışarı çıkararak yolculuk yaptı. Pes dedirten o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

TEM Otoyolunda kameraya yansıyan görüntü 'bu kadarına da pes' dedirtti. Çatalca istikametinde seyir halindeki sürücü bir ayağını camdan çıkarırken diğer taraftan da iddiaya göre cep telefonuyla oynayarak yolculuk yaptı. O anlar yoldan geçen bir başka sürücünün cep telefonu kamerasına yansırken sürücü akan trafikte yaptığı hareketle hem kendi canını hem de trafikteki kişilerin canını tehlikeye attı.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Doğrucu 20.06.2022 13:17
    birisi de hatalı sürücünün camdan ayağını çıkarmasında sakınca görmemiş :) öz eleştiri yapmamız şart. Bir ayak camdan dışarıdayken ehliyet sınavından geçebilir misiniz? Geçemezsiniz. Dolayısıyla böyle insanların ehliyetleri de iptal edilmelidir. Herkese ehliyet verilmemeli. Kendisinden başka hiç kimseyi düşünmeyen insanlara asla ehliyet verilmemelidir.
  • boş iişler 20.06.2022 09:55
    Pes yahu
  • Oze 18.06.2022 17:02
    Milletin Canı Sıkılıyor Haber Olsun Diye Gönderiyorlar. Sağ Ayağı Zaten Frende 2 Ayak Birdenmi Frene Basıyoruz. ? Yaptığı Doğru Değil Ancak Haber Yapılcak Bir Konuda Değil. Gönder Cimerden Video Cezasını Verirler Eline.
  • boş işler 18.06.2022 16:09
    bi halt ettiğini sanan boş kafalar.