Muğla'nın Marmaris ilçesinde 3 gündür devam eden ve 3 bin hektar alanda etkili olan orman yangınını başlattığını itiraf eden kundakçının babası ilk kez konuştu.

Muğla'da binlerce hektar alanın yanmasına neden olan yangınla ilgili yeni gelişmeler yaşanırken, yangının faili olan kişinin babası açıklamalarda bulundu.

OĞLUNA BÜYÜK TEPKİ

Son derece üzgün olduğu gözlemlenen Baba, "Biz geçimimizi ormandan sağlıyoruz, çok üzgünüm.. Ben de perişanım. Keşke kendini öldürseydi.." sözleriyle oğluna tepki gösterdi.

İşte o açıklamalar:

Çalışmaya gitmişti. Kıyafetlerini değiştirdi. Tıraş olup kıyafetlerini değiştirdi ve akşam üstü gelirim dedi. Yangın çıktı o da gelmeyince merak ettim. Ulaşamadım ve yangının arasında kaldığını düşündüm. Sonra motoru bulundu. Motordan sonra kendisinin yakalandığını duydum. Yapacak birisi değildi. Kendimiz arıcıyız. Ormandan ekmek yiyoruz. Yapacağını hiç ummadığım birisiydi. Keşke orman yanmasaydı da kendini öldürseydi. 

Yorumlar 69 Yorum Var
  • DELIKADIR 26.06.2022 08:40
    Dogrulara inanmayip yalanlar bas tagci oldugunda …ahir zamanin belirtileri. Adam anlatiyor bunlar halen oyun diyor.
  • AKINCI KASTAMONU 25.06.2022 17:46
    ALLAH cc hz bunları kahretsin inşaallah ÇOK GÜZEL HAZIRLANILMIŞ KURGULANMIŞ SENARYO OYNADILAR bu işler bu tip yaşayan insanların yapabileceği şeyler değil !!! gözünüzü açın artık ...
  • İsrafil T. 25.06.2022 09:10
    Ben bunların hiç bir sözüne inanmıyorum. Günahları boyunlarına, uzmanlar yangının çıkış saatinin de manidar olduğunu söylüyorlar. Yani, havadan operasyona en uygunsuz vakitte yakılmış. Satılmış olabilirler mi? Bence satılmışlar. Bahaneleri çok saçma. Bu tür terör olaylarına karşı İDAM şart. Hemde şap şart.
  • Atakan 25.06.2022 00:15
    Amcaya da yazık.Güzel konuşmuş..Allah yardım etsin...Ne yapsın adamcağız şimdi...
  • Hoca 24.06.2022 22:32
    Palikarya ile hevaller yapıp bu zavallının üzerine atmış olabilir
Daha fazla yorum görüntüle