Amasya'da bir yaşındaki çocuk balkondan aşağıya düştü. O anda tesadüfen yolda duran apartman görevlisinin üzerine düşerek hafif yaralanan çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Hacı İlyas Mahallesi'nde meydana gelen olayda 4 katlı binanın birinci katındaki balkonda oyun oynayan Afgan Khatıra Amırı isimli bebek, aşağı sarkınca beton zemine doğru düşüşe geçti. O anda yolda duran apartman görevlisi Ruhi Aşçı'nın omzuna çarpıp hızının kesilmesiyle hafif yaralandı. 112 acil sağlık ekibinin olay yerinde ilk müdahalede bulunduğu bebek, Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Bebeğin genel sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olay anını anlatan Ruhi Aşçı, “İlk başta saksı düştüğünü sandım. Arkamı dönünce çocuk olduğunu fark ettim. Sırtımdan yere yuvarlandı. Ağzından ve dişlerinden ufak bir kan geldi. Ambulans geldi. Annesiyle birlikte hastaneye götürüldüler" dedi.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Vakkas 26.06.2022 08:21
    Adam istifini bozmuyor oturuyor.kesinlikle rus olmalı ki bu kadar soğuk
  • Doğru 26.06.2022 08:07
    Allah 3sirgemiş vade yetmemiş
  • aykut 26.06.2022 01:06
    biri yere düştü mü hemen kaldırmak çok tehlikeli kemik kırılması olabilir yaralıyı oynatmak sinir sistemine zarar verirse felç ölüm riski büyük bu yanlış huydan kurtulamıyoruz acil servisi beklese hiç bir şey yapmasalar daha iyi
  • Yolcu... 26.06.2022 00:33
    Kafa üstü adamın sırtına çarpmış adam orda olmasa kafa üstü yere düşecekti ALLAH korumuş
  • salihx 25.06.2022 23:02
    baş aşağı düşerken adama çarpıp ölümden dönüyor...mucize,Allahın takdiri ne dersek artık...eceli gelmemiş daha Allah uzun ömürler versin
Daha fazla yorum görüntüle