AK Parti’yi eleştirmek için kendisine mikrofon uzatılan bir vatandaş, röportaja damga vurdu.

Tüm ülkelerin evrensel bir krizle karşı karşıya kaldığı bir dönemde AK Parti'nin hizmetlerini görmezden gelenlere “Kimsenin atı yoktu, arabası yoktu, evi yoktu, hastaneniz yoktu… Virüs oldu, savaş oldu, kıtlık oldu… Bunu kabullenmiyorsunuz, insanoğlu bu kadar aciz. 6 ay sabredin 6 aydan sonra her şey olacak. Petrolleri çıkartsın, gazları çıkartsın. Uçaklar yapıyor, İHA’lar yapıyor daha ne yapacak size? Neyiniz vardı?" ifadeleriyle tepki gösteren kadının konuşması kısa sürede çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşıldı.

Yorumlar 154 Yorum Var
  • hakan 29.06.2022 16:30
    Ben inanıyorum .6 ay daha sabredecem.
  • Cumali 28.06.2022 21:57
    Patatese soğana ağaçlar sökülüyor diye ülkeyi karıştıran hainlere onların ülkemdeki hainlerine ne anlata bilirsin arkadaşlar bunlar 1934 soyad kanunu ile soyadları değişen ermeni rum yahudi eçnebiler bunu yapıyor bizden olmayan yediği yere körbakan bu karaktersizleri biz tanıyamıyoruz fakat onlar bir birlerini vallahi tanıyorlar ülkemiz nezaman düzlüğe cıksa karıştırmak için herşeyi yapıyorlar bu ülke Büyük bir ülke bunları da birgün o darağacına cıkaracaktır onların nu ülke insanları için bir oyunu varsa Rabb'iminde onlar için bir oyunu vardır
  • Mehmet 28.06.2022 15:33
    Arkadaşlar herkes bu ablamızı dinlesin. 6 ay bunlarla muhatap olmayın. Sonrasında utanmaları var ise başlarını kaldıramayacaklar. Ben şahsen öyle yapacam.
  • denge 28.06.2022 03:28
    insanlar hain ve nankør yillarca iyi gitsin en ufak sorun da senin papates sogan icin satar avrupa durum daha berbat bugun market idim nerde ise iki uc kati olmus aldigim para ayni cok insn avrupa bu kadar para alirsin der mal sanki avrupa hayat beles buranin parasi burda degersiz
  • Seyit Onbaşı 28.06.2022 00:22
    Altıılı +hdp. = Zillet İttifakına Bomba gibi bir ses!. Ne Diyor bu elleri öpülesi Anne! Başı Sopa mı vuruldu da sen böyle konuşacaksın denildi? Evet daha ne istiyorsunuz? İsteyin, iyi ki Milletimizin Vergileri car çur edilmeden Milletine Ama de bir DEVLETBAŞKANIMIZ var? Suriye de Halkının Yok olmasına sebep bir Zalim idareci var!. Ukrayna da bebeklerin Üzerine Bomba yağıyor! Evet daha ne istiyorsunuz?. Güçlü bir Devlet ve Millet olmanın Gururu ile yaşayalım. Köstek değil Destek Olalım ki; Yarınlarımız daha güzel olsun.
Daha fazla yorum görüntüle