CHP lideri Kılıçdaroğlu, bazı illere bedava elektrik vereceklerini söyledi ve vaatlerini sıraladı. Bakan Nebati ise, Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı vaatlerin zaten yapıldığını söyledi ve "Anlaşılan takip etmekte güçlük çekiyorsunuz" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Kemal Kılıçdaroğlu, bugünkü grup toplantısında yaptığı konuşmada, 6 büyük ilde çiftçiye bedava elektrik vereceklerini söyledi. 

"Hükümetin CHP'yi dinlemediğini" de belirten Kılıçdaroğlu, "Çünkü onlar çiftçiden, üreticiden ve alın terinden yana değil; lobilerden yana. Doğal gaz, kömür lobisi, diğer lobiler var. Ama biz halktan, üretimden, alın terinden, çiftçiden, besiciden yanayız. O nedenle onları destekleyeceğiz" dedi. 

ANLAŞILAN TAKİP ETMEKTE GÜÇLÜK ÇEKİYORSUNUZ

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına cevap verdi. "Anlaşılan bizim somut icraatlarımızın hızına yetişip takip etmekle güçlük çekiyorsunuz" ifadelerini kullanan Nebati, "Bugün vadettikleriniz bizim zaten çoktan başlattığımız projeler" paylaşımını yaptı. 

Yorumlar 4 Yorum Var
  • ince siyaset 13.07.2022 16:21
    Küresel güçler tarafından Çuvallarla para Türkiye’deki muhalefete para geliyor . Lobiler devrede bunu Cem uzan söylüyor . Seçim yardımı için parasal destek Kılıçdaroğluna ABD ve diğer güçlerden geliyor Cem uzan bunu boşa söylemiyor . Yoksa altılı Masa nasıl bir arada tutuyorlar
  • İHSAN SABRİ ÇEBİ 29.06.2022 00:16
    Yahu be adam sen şaka mısın nesin? Bu kadar boş beleş adam olur mu yaaa. Nereden bu milletin başına bela oldun sen.
  • Misafir 28.06.2022 22:32
    Digerleri Türk
  • faruk 28.06.2022 21:33
    Diger vilayetlerdeki çiftçilerin gunahı ne onlar bu ulkenin çiftcisi değilmi