Mahmut Ustaosmanoğlu’nun cenazesinde laikliğe uyulmadığı gerekçesiyle Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından yargıya başvurulacağı açıklandı. Bunun yanında muhalefet genel başkanları taziyelerini bildirmediler, adeta yok saydılar. “16 milyon İstanbullunun belediye başkanıyım” diyen İBB Başkanı, en az 1 milyon kişinin toplandığı cenaze törenine gelmediği gibi, taziye de bildirmedi.

Başkan Erdoğan, Ustaosmanoğlu'nun cenazesine ilişkin, "Ben de bu ülkenin Cumhurbaşkanı olarak orada bulundum." diyerek, "CHP’den de bir arkadaş geldi. O da orada bulundu. Demek ki nasibi olanlar da varmış." açıklamasında bulundu.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Vatan Sevdalısı 03.07.2022 01:28
    Ufukta Sandık görünüyor Er mi yaman ,Elimi yalan! Laiklik ilkesinin arkasında bulunan kesimler.Degerlerimizi kucaklayıp korumadıkları gibi Halkın yüzde Doksan dokuzu Müslüman bir Ülkede; Azınlığın Çoğunluğu Tehakkum Altında Tutmasından başka bir. Gaye ve Amaçları yoktur! Ne yazıktır ki Seçim zamanı geldiğinde Cemaatler den nasıl Oy alabiliriz Derdine Düşmüş bu Kesim azınlığın seksen yıl bu Ülkede söz sahibi olduğu zamanlarda Bu Milletin Milli ve Manevi Değerlerine daima baskı Uygulamışlardır! Milletimizin Takdirine bırakıyorum .