Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, İçişleri Bakanlığının, sığınmacılarla ilgili sözleri nedeniyle kendisi hakkında suç duyurusunda bulunulacağını vurgulayarak, "Hiçbir suç duyurunuz mücadelemizi engellemeyecek" dedi.

Özdağ, Zafer Partisi Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, İçişleri Bakanlığının görevinin Türkiye'ye yönelik kontrolsüz göçü durdurmak olduğunu söyledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, yüz binleri aşan sığınmacı ve kaçağa vatandaşlık vermeye devam ettiğini öne süren Özdağ, "Ülkemizin geldiği çok kritik noktayı, en son kamptan kaçan Afganlara karşı Osmaniyeli vatandaşlarımızın gösterdiği sert tepki de ortaya koymaktadır. Aklı başında olan her devlet ve o devletin yöneticileri, Osmaniye'deki olaylardan ders çıkartmalı, bu göç ve vatandaşlık verme politikasının sürdürülemez olduğunu anlamalıdır." diye konuştu.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Sütçü İmam 05.07.2022 05:21
    Bu müslüman göçmeni düşmanlarının inadına bol bol vatandaşlık verilsin. Bunlar yahudi ve hristiyan göçmenlerden asla şikayetçi olmazlar. Bunlar müslüman düşmanıdır. Almanya üç dört milyon türk ve müslüman işçiye göçmene vatandaşlık verdi.