CHP Sözcüsü Faik Öztrak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na üstü kapalı "aday değilsin" mesajı verdi.

CHP sözcüsü, İmamoğlu'nun seçim sonrası "belediye başkanı olarak çok rahat edeceğini" söyledi:

"Erdoğan bir seçim daha kazanamayacağına göre böyle bir endişeye de mahal yoktur. İBB başkanımız yeni dönemde belediye hizmetlerini çok daha rahat yerine getirecektir."

İmamoğlu; İngiliz gazetesi Financial Times'a verdiği mülakatta, "Türkiye'de iş dünyası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı sesini yükseltmediği için kabahatli" ifadesini kullanmış, devamında ise; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimleri tekrar kazanması halinde kendisinin belediye başkanlığı görevinden alınabileceği şeklinde bir iddia ortaya atmıştı:

"Aklımıza gelmeyecek, inanmayacağımız, asla olmaz diyeceğimiz pek çok şeyi yaptılar. Seçimi iptal edebilecek zihniyete sahip olan bir kişi her şeyi yapabilir. Erdoğan seçimi kazanırsa ben bile görevden alınabilirim."

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Misafir 05.07.2022 22:39
    Bunlarmı bu ülkeyi yönetmeye aday vallahi ülkeyi bunlar batırır emekli maaşlarıda ödenmez bütün emekler boşa gider allah muhafaza ülke elli sene geri gider nasilki atatürk zamanında masada adaları verdiler ülkeyi bi elli sene daha masada verirler gençler uyanık olmalı z kuşağı diye gaza getiriyolar çocuklarımızı kandırıyolar bu vatan hainleri bunlar allah kuran din sevmez sinsi bi oluşum biz yaşı ellinin üzerinde olan vatandaş olarak bu chp yi iyi biliyoruz kimse gazel okumasın müslüman vatanını seven her vatandaş bunları bilir chp pkk birleşmiş göstere göstere yalan konuşarak ülkeyi gaspetmeye çalışıyor mehmetçiğe mermi sıkan pkk yı hoş gösteren bi chp var uyanık olmalıyız
  • Vatan Sevdalısı 05.07.2022 21:59
    Yaranız yok niye kocunuyorsunuz? Faik Öztürak nereden biliyor ki Seçimi kazananı, kaybedeni! Efendileriniz hep yanıldılar! Çanakkale de de gelmişlerdi hezimete uğrayıp defolup gittiler! 15 Temmuz 2016 da da gelmeye çalıştılar yine hezimete uğrayan İşgalcilere karşı seksen beş milyon Sütçü İmamların, Ulubatlı Hasan'ların Direnci ile Püskürtülerek hezimete uğratıldılar! Yedili masa etrafında bulunan sözde Muhalefet liderleri Ülkemizin %40 lik Seçmen Kesimin asla temsilcisi olamazlar! Sandıkta Milletimizin Teveccühü ile 15 Temmuz Hain darbesini gerçekleştirenlerin destekçileri ne gerekli cevabı verecektir. Rabbim Devletimize Zeval vermesin Her Daim payidar Eylesin İnşallah cc.Amin.
  • Vaybe 05.07.2022 21:27
    Tutukluk yapti sözcüüü
  • Hadi 05.07.2022 21:03
    Kansızlar ingilize el açıp yalvarıyorlar. Seçilirse beni görevden alacak kurtarın beni ööööööö
  • Sütçü İmam 05.07.2022 20:53
    Bu aç tavuklara oy verecek olanlara yazıklar olsun. Son sözü millet sandıkta söyleyecek.