Gazeteci Cüneyt Özdemir, Konya'da Doktor Ekrem Karakaya'nın silahlı saldırı sonucu öldürülmesinin ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya yapılan eleştirilere tepki gösterdi.

Geçtiğimiz gün doktor Ekrem Karakaya, Konya Şehir Hastanesi’nde, Yunak Devlet Hastanesi’nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Hacı Mehmet Akçay’ın (39) silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

Türk Tabipler Birliği öncülüğünde provokasyon başladı

Yaşanan vahşetin ardından tepkiler dinmek bilmezken, Türk Tabipler Birliği provokasyona başladı. Türk Tabipler Birliği'nin çağrısına uyan doktorlar,  7-8 Temmuzda Türkiye genelinde iş bırakma eylemi yapma kararı aldı.

Özdemir tepki gösterdi

Türk Tabipler Birliği'nin provokasyon girişimine kulak verenlere ise gazeteci Cüneyt Özdemir'den yerinde bir tepki geldi. Özdemir, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya saldırılmanın yersiz olduğunu belirtti.

Yorumlar 94 Yorum Var
  • Konyalı 08.07.2022 01:44
    Doktorunu korumaktan aciz birine uyandırmak için daha ne demeliydi doktorları falakay yıkın mı demeliydi
  • Ali 07.07.2022 21:51
    Doktorlar mesleklerinden dolayı elbette baş tacı olmalı, ancak tabipler odası denilen yapının ne tabiplik ile nede bu milletle uyuşmayan faaliyetleri tasvip edilemez.
  • Dr kimbıl 07.07.2022 20:59
    Dünyadaki doktorların yeri zaten bellidir. Bu ülkede bir senedir süfli meseleler üzerinden doktorluk mesleği ve doktorluk tartışttırılıyor, yanlış buydu sayın Bakanım.
  • Yetti artık 07.07.2022 20:58
    Yetti artık, kim sorumlu artık çok ağır ve çaydırıcı önlemler alınsın. Yakında tedavi yapacak doktor bulamayacağız
  • Abdullah 07.07.2022 20:21
    Kimse doktora düşman değil ama doktorların ve hemşirelerin çoğunluğu bu halka böcek gözü ile bakıyor.
Daha fazla yorum görüntüle