Konya'da görev yapan Dr. Ekrem Karakaya'nın hastanede silahla vurularak öldürülmesini protesto eden bazı sağlık çalışanlarıyla güvenlik tedbiri alan polisler arasında yaşanan arbede sırasında bir polise tokat attığı tespit edilen kişi gözaltına alındı.
Türk Tabipleri Birliği (TTB), İstanbul Tabip Odası, İstanbul Aile Hekimliği Derneği (İSTAHED) ile bazı sağlık meslek odaları ve sendikalara üye sağlık çalışanları tarafından dün İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa (İÜC) Cerrahpaşa Tıp Fakültesi önünde düzenlenen gösterilerde yaşanan arbede sırasında bir kişinin polise tokat attığı belirlendi.
Polis ekiplerinin, Çemberlitaş'ta bulunan İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü binasına yürümek isteyen sağlık çalışanlarına izin vermemesi üzerine yaşanan gerginlik sırasında, sağlık çalışanı eşine destek vermek için orada olduğu öğrenilen astsubay N.K.Ö'nün, Çevik Kuvvet polislerinden birine tokat attığı anlar kameralara yansıdı.
-
Muzaffer
08.07.2022
20:49
müdahale esnasında TOMA tazyikli su kullanılabilirdi elle temastan ve yakın temas dan daha iyidir
Beğen
-
ulu cami
08.07.2022
16:33
askerin protesto grev ve eylem hakki yok. ihrac edilmeyi bekliyor veya tazminatsiz kovulmaya calisan birisi
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
İsmail
08.07.2022
14:11
senin eşin o eylemin içinde yer almış sende o eyleme destek veriyorsan o eylemi yapanların çoğu pkk ve diğer komünist örgütlerin elamanları demek ki sen ve eşinde vatan hainleri ile işbirliği içindesiniz. O zaman ne olması gerekir asker üniforması içinde vatan haini olamaz. Derhal üniforma üzerinden alınsın. ha o sağlıkçılar askerler için Ölüyorlarsa maaş alıyorlar diyor yoksa sendemi aynı görüştesin.
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
-
Çorumlu
08.07.2022
13:38
Bu adam kesin petocu
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
-
Gökhan
08.07.2022
13:07
Birde kamu görevlisi olacaksın. Devlete el kaldıran devlet görevlisinin devlet terbiyesi sorgulanmalıdır ve açığa alınmalıdır şahıs.
Beğen
/ 8 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle