Çağımızın en büyük tehlikelerinden biri LGBT. 'Onur' adını verdikleri yürüyüşleri dünyanın dört bir yanında düzenliyorlar. LGBT lobisi Holywood filmlerinden uluslararası basına ve birçok parlamentoya çoktan sızmış durumda. Reklamlarda, şarkılarda, filmlerde ve müziklerde onların propagandası yapılıyor. Hatta bazı çizgi filmler bile çocuklara LGBT'yi aşılıyor. Argümanları ise eşcinselliğin doğuştan geldiği ve kendilerinden başka herkesin onların bu tercihine saygı duyması gerektiği. Ama 'onur' kelimesini dilinden düşürmeyen bu tayfa, gelen en küçük eleştiri karşısında bile kılıçlarını çekiyor ve tüm algı enstrümanlarıyla sesini çıkarmaya yeltenen kişinin üstüne çullanıyor.
Peki eşcinsellik tercih midir yoksa hastalık mı? LGBT lobisinin amacı ne? Çocuklarımızı bu tehlikeleden nasıl koruyabiliriz? Haber7 sordu, alanında uzman isimler tüm detaylarıyla anlattı.
-
Dağdelenoğlu
25.07.2022
01:54
İnsanoğlu, yaratılmış onca tür canlıya bakarak, hatta çiçekli bitkilerde bile eşeyli üreme olduğunu görmüyor mu? Ötesi sapkınlıktır. Nice sapkın kavimlerin nasıl helak ve yok olduklarını bilmez mi?
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
Ramazan Ersin
24.07.2022
23:24
İnsanı fıtratının dışında başka bir varlığa dönüştürme çabası sonucunda, insanlığı yok etmek istiyorlar.Çünkü kafirler şeytanın süvarileridir.
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle