Çağımızın en büyük tehlikelerinden biri LGBT. 'Onur' adını verdikleri yürüyüşleri dünyanın dört bir yanında düzenliyorlar. LGBT lobisi Holywood filmlerinden uluslararası basına ve birçok parlamentoya çoktan sızmış durumda. Reklamlarda, şarkılarda, filmlerde ve müziklerde onların propagandası yapılıyor. Hatta bazı çizgi filmler bile çocuklara LGBT'yi aşılıyor. Argümanları ise eşcinselliğin doğuştan geldiği ve kendilerinden başka herkesin onların bu tercihine saygı duyması gerektiği. Ama 'onur' kelimesini dilinden düşürmeyen bu tayfa, gelen en küçük eleştiri karşısında bile kılıçlarını çekiyor ve tüm algı enstrümanlarıyla sesini çıkarmaya yeltenen kişinin üstüne çullanıyor. 

Peki eşcinsellik tercih midir yoksa hastalık mı? LGBT lobisinin amacı ne? Çocuklarımızı bu tehlikeleden nasıl koruyabiliriz? Haber7 sordu, alanında uzman isimler tüm detaylarıyla anlattı.

Yorumlar 122 Yorum Var
  • Dağdelenoğlu 25.07.2022 01:54
    İnsanoğlu, yaratılmış onca tür canlıya bakarak, hatta çiçekli bitkilerde bile eşeyli üreme olduğunu görmüyor mu? Ötesi sapkınlıktır. Nice sapkın kavimlerin nasıl helak ve yok olduklarını bilmez mi?
  • Ramazan Ersin 24.07.2022 23:24
    İnsanı fıtratının dışında başka bir varlığa dönüştürme çabası sonucunda, insanlığı yok etmek istiyorlar.Çünkü kafirler şeytanın süvarileridir.
  • Şerife 23.07.2022 13:09
    Bunun tıbben açıklaması var doğuştan değildir ..
  • Pınar 22.07.2022 18:09
    Açıklayıcı ve bilgilendirici bir program olmuş çok teşekkür ederim
  • Şenay Taşcı 22.07.2022 16:37
    Teşekkür ederim gerçekten çok açıklayıcı aydınlatıcı program olmuş. Rabbim çocuklarımızı korusun inşallah Rabbim çocuklarımızın kalplerine iman nurunu versin hidayete erdirsin inşallah.
Daha fazla yorum görüntüle