İstanbul'da sağanak yağış hayatı felç etti. Kentin birçok bölgesinde su baskınları yaşandı. Sokaklar, caddeler sular altında kaldı. Ev ve iş yerlerini su bastı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya felaketin hemen ardından soluğu sel bölgesinde aldı. Soylu ve Yerlikaya, vatandaşlarla görüştü, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Tüm zararların eksiksiz karşılanacağını belirtildi.

23 Haziran 2020'de aynı bölgede bir kişinin öldüğü sel felaketi daha yaşanmıştı. Benzer sahneler ortaya çıktığı bölgeye giden İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, vatandaşlara sorunun çözüleceği sözünü vermişti. İki yıl geçmesine rağmen sorunun çözülemediği görüldü.

İSTANBULLU BİR KEZ DAHA ESARETİ YAŞARKEN İMAMOĞLU YİNE TATİLDEYDİ

Bunun yanı sıra, benzer olaylarda tatilde olduğu gerekçesiyle eleştirilen İmamoğlu, yeniden ortada yoktu. İmamoğlu'nun ise Muğla'nın Fethiye ilçesindeki tatil köyü olan Faralya'da Kızılcakaya Mevkii'nde bulunan özel bir otelde kaldığı ortaya çıktı.

KALDIĞI OTELİN GECELİK ODA FİYATLARI

İmamoğlu'nun kaldığı özel otelin günlük fiyatları ise dikkat çekti. Otelin 2 kişilik en düşük fiyatlı odası 590 Euro (10 bin 378 TL), otelin en yüksek fiyatlı odası bin 420 Euro (24 bin 978 TL) olduğu öğrenildi.

İBB Başkanın tatil için gittiği otel odalarının fiyatları şu şekilde:

Doğa manzaralı Garden Suite odası gecelik fiyatı 590 Euro (10 bin 378 TL)
Deniz manzaralı Infinity Suite odası gecelik fiyatı 650 Euro (11 bin 433,5 TL)
İnfitiy Delux Odası gecelik fiyatı Bin 110 Euro (19 bin 525 TL)
Kendisine ait özel bir deniz alanı olan Özel Suite olan Superior Suite Bin 420 Euro (24 bin 978 TL)

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Mert 12.07.2022 20:03
    Tamam işte adam söylemişti her şey güzel olacak , beni seçenlere bineceğim diye! Yanlış bir şey dememiş. Güzel bir şekilde yaşıyor. Söylediği tartışılır. Güzel olacak sloganını kendisi için mi güzel olacak İstanbullular için mi, sormak lazım. Çünkü her şey istanbul için daha güzel olacak demedi. Sadece güzel olacak dedi:-)