Kar yağdığında balıkçıda yemeğe, deprem olduğunda kayağa giden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bu kez de sel felaketinde soluğu Bodrum'da alması kendi mahallesinden bile büyük tepki çekmişti.Saraçhane'de basın açıklaması yapan İmamoğlu'nun tepkilere cevabı şu şekilde oldu:

Her sorunda sahada o işin başındaki adam olmazsa o işin hiçbir değeri yok. Böyle bir süreç. İBB  yıldır tek adam kafasıyla yönetilen bir kurum değildir. Ben başkan olarak kaldığım sürece İBB'de tek adamlık asla olmayacak. İBB'nin neyi ne zaman nasıl yapacağı çok net bellidir.

"OBJEKTİFİN ÖNÜNE GEÇİP ÇİZME GİY" TAVSİYESİ VERDİLER

Bu süreçte 'çizmeni giy, alanda fotoğraf ver' diye çok sayıda iyi niyetli tavsiye almadım değil.

"BANA TUZAK KURMAYA DEVAM EDECEKLER"

Benimle uğraşmaya, bana tuzak kurmaya devam edecekler. Benim  derdim İstanbul'un en başarılı, en hizmetkar ve en demokrat belediye başkanı olmak.

Yorumlar 143 Yorum Var
  • Abdullah 15.07.2022 01:41
    Şaka gibi ya söylenecek söz bulamıyorum
  • Misafir 14.07.2022 23:56
    Pişkinlikte sınır tanımaz adam, Belediye Başkanlığı dışında her şeyin peşindesin. İşini yapmayı beceremiyorsan bırak ehil olan adamlar yapsın. Ekranlarda ağız kıvırtmaktan başka birşey yapmıyorsun.
  • Hüseyin 14.07.2022 23:44
    Senin kaç yüzün var
  • Erol Güdücü 14.07.2022 21:14
    Tatilden dönen eko savunma yapıyor. Suleyman soylu niye tahtil yapmıyor bakanımızın ailesi yokmu. Cumurbaskani Cumurbaskani Erdoğan ne zaman tahtile çıktı. Çok küçüksün büyüyünce belki anlarsın.
  • İsmail 14.07.2022 21:13
    Bak CHP li yöneticilerden bahsedyor
Daha fazla yorum görüntüle