CHP  Grup Başkanvekili Engin Özkoç, 15 Temmuz FETÖ ihanetinin yıl dönümünde skandal ifadeler kullandı.

''15 TEMMUZ BİZZAT ERDOĞAN'IN GÖREVLENDİRDİĞİ GENERALLERİN YAPTIĞI KALKIŞMADIR''

''Türkiye'de bu darbenin mümessilleri, sinsi yollardan göreve getirilmemiştir. Vatan ve millet mücadelesi veren başta Genelkurmay Başkanı olmak üzere generaller görevden alınmış, Fethullah Gülen cemaatinin liyakatine yakın olan general ve subaylar göreve getirilmiş ve bizzat görevlendirilmiştir. Bu, adalet mekanizmasında da aynen bu şekilde olmuştur. Yani bu darbe kalkışması, sinsi bir şekilde göreve yerleştirilmiş insanlarla değil, bizzat Recep Tayyip Erdoğan'ın görevlendirdiği generallerin yaptığı bir darbe kalkışmasıdır.'' ifadelerini kullandı.

FETÖ'CÜLERLE YAN YANA GELMİŞTİ!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin FETÖ ile olan ilişkisi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde belgelendi. AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu Meclis'e getirdiği 2014 yılında çekilmiş fotoğrafla CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un FETÖ'cülerle yanyana oluşunu gösterdi.

Yorumlar 273 Yorum Var
  • Zulfikar Ali 17.07.2022 13:53
    Evlatlik sen ne dedigini biliyormusun daha ne dedigini kendin bilmiyorsun,az kaldi secimlerden sonra vatandasin icine nasil cikacaksin hangi yuzle gorecegiz o zamanda boyle daldan budaktan konusabilecekmisin?
  • Tip'e bak 17.07.2022 12:32
    Adamın tipinde meymenet yok ki konuştuğunda bir şey olsun. Defolun gidin hocanizin yanına memenetsizler
  • 1453 17.07.2022 08:19
    Yok daha neler yine çekmiş algı operasyonunu senin gibilerinden başka kim inanır söylediklerine sanki bu ülkede daha önce hiç askeri darbede olmadı değilmi yahu yeter artık milleti koyun yerine koymayın dürüst olun dürüst sizden beklediğimiz bu siz böyle yaptıkça değeriniz artmaz milleti kamplaştırıyorsunuz
  • Huzur2023 17.07.2022 00:12
    Hadi ordan siz ve ortaklarınız fetöyle birlikte olmayında kimse fetöyle iş tutmaz
  • gavurdaglııı 16.07.2022 17:33
    gıv gıv gıv bunada oy atıyorlar
Daha fazla yorum görüntüle