Dünyayı sarsan kriz Türkiye'nin girişimiyle son buldu. Tahıl ürünlerinin Ukrayna limanlarından sevkiyatına ilişkin belge İstanbul'da imzalandı. BM Genel Sekreteri Guterres'in Başkan Erdoğan'la ilgili sözleri tarihi törene damga vurdu.
'ERDOĞAN'IN SAYESİNDE OLDU'
BM Genel Sekreteri Antonio Guterres yaptığı konuşmada, "Bunun gerçekleşmesini sağlayan herkese çok teşekkür ederim. Bu sürecin her aşamasında Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ısrarlı yaklaşımı sayesinde oldu. Herkesin faydasına olacak bu girişimin yolunu açtınız. İnsanlığın faydası herkes için önemli." dedi.
'BİR UMUT IŞIĞI VAR'
Guterres, Tahıl Sevkiyatı Anlaşması'nın imzalanmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Bugün Karadeniz'de rahatlama işareti ve dünyanın her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğu bir umut ışığı var." ifadelerini kullandı.
-
Beşir Öztürk
23.07.2022
06:24
Herkes ha hoo diyor CHP sen nerdesiiin sen nerdenvaar
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Ekrem
23.07.2022
05:10
İyili varsın REiS
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
Zerdali
23.07.2022
00:45
Ya Rabbi Sev,Sevdir,Sevindir......Ya Rabbi Sevmeyenleri,Sevemeyenleri,Sevme nedir bilmeyenlerede Sevdir,Sevindir......Rabbim Devleti aliyyeyi muhafaza ve muzaffer eylesin inşallah.
RTE&DB
Beğen
/ 5 kişi beğenmiş
-
Necmeddin Akhan
22.07.2022
23:56
Dünya Erdoğan diyor burnunun dibindeki adam göremiyor inadın gözü kördür
Beğen
/ 5 kişi beğenmiş
-
Çepni28
22.07.2022
23:09
Dünya Recep Tayyip Erdoğana teşekkür eder bizimkiler elinden gelse boğar. Küçük düşünen zavallı zümresi CHP hdp iyi parti saadet deva gelecek hepsi hain..
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle