Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri Toplu Açılış Töreni ve Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı Temel Atma Töreni'nde konuştu.

Erdoğan, "Hala Cumhurbaşkanı adaylarını açıklayamadılar. Kendilerine güvenselerdi seçime kalmış 10 ay, en azından adaylarını açıklarlardı. Hala diyorlar ki Cumhur İttifakı'nın adayı belli olsun, seçim tarihi belli olsun. Cumhur İttifa

 

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Hakk 24.07.2022 00:59
    Hoşgeldin reis. Muhalefet denen şaşkınlar topluluğunun elbette eserle ve hizmetle işleri yoktur. Onlar cahilce bilmeden kendlerineatılabilecek hedefini şaşıracak oylara umut bağlamış durumdalar. Ancak velakin 10 aya kadar akkoyun karakoyun iyice belli olduğunda arkalarına bakmadan kaçacaklar. Çünkü en son tahıl koridorunun açılması, ukrayna rusya savaşında taraf olmamamız gibi müthiş doğru ve isabetli kararlar dünyada ve türkiyede hiçkimsenin gözünden elbette kaçmıyor. Siz ve cumhur ittifakı böyle doğru ve milli işler yaptıkça muhalefetin maskesi kendi kendine düşüyor. Yürüyelim be reis millet arkanda. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
  • Misafir 23.07.2022 23:48
    7 masadaki 7 kişi de aday ve 7'si de birbirine güvenmiyor. 7 di se koltuk sevdalısı . Sonunda hepsi aday olup hava alacaklar.
  • Abdullah KURTOĞLU 23.07.2022 20:17
    Hoş geldin Reis