CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ve CHP'lilerin her fırsatta güzellemeler dizdiği Demirtaş'a bir övgü de Yeniçağ gazetesi yazarı, İYİ Parti yandaşı Yavuz Selim Demirağ'dan geldi.

"DEMİRTAŞ'TAN ZARAR GELMEZ"

HDP Milletvekili Garo Paylan'ın da bulunduğu yayına katılan Demirağ, Demirtaş'tan övgüyle söz etti. Demirağ şu ifadeleri kullandı:

"Bir kere bağlama çalan adamdan, türkü söyleyen adamdan zarar gelmez. Selahattin Demirtaş'in ben türkülerini dinledim, bağlamasını dinledim. HDP'nin Türkiye partisi olması yolunda çok ciddi adımlar attı. Ben Selahattin Demirtaş'ın son dönemlerdeki açıklamalarını tarihi buluyorum. 'Çanakkale şehitlerini ziyaret etmeliyiz, onlara dua etmeliyiz' bu çok güzel bir adım."

Yorumlar 21 Yorum Var
  • Kürt Ramo 03.08.2022 01:26
    Doğru diyor sözde ülkücü gazeteci. Kendisi Demirtaş’tan daha tehlikeli. Demirtaş düşmanlığını gizlemiyor. Bu sözde gazeteci milliyetçi maskesiyle gezip Türkiye düşmanlığını gizliyor. Bu daha tehlikeli.
  • Hüseyin Namık oku 29.07.2022 18:09
    Hiç bir ulkede evlatlarınin katillerine bu kadar aşık olmazlar biz nasıl bu hâle geldik üç beş oy için koltuk için vatan hainleri ne yalakalık yapıyorlar yazıklar olsun o ateş kendi ocaklarinada düşer inşallah
  • Irak 29.07.2022 03:43
    Editör bey ve ya hanefendi yapmış olduğumuz yorumu niye yayınlanmadı terör destekçisimisin terk et o bölgeyi
  • Mehmet 29.07.2022 00:19
    Afferin size ... yakışıyor.
  • yazıcı 28.07.2022 22:02
    Sadece bağlamamı çaldı toprağın aştına gömülen imsanımızın hayatlarını çaldı Alçaklık hiç değişmez Bu çukurluğa oynuyor.
Daha fazla yorum görüntüle