CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ve CHP'lilerin her fırsatta güzellemeler dizdiği Demirtaş'a bir övgü de Yeniçağ gazetesi yazarı, İYİ Parti yandaşı Yavuz Selim Demirağ'dan geldi.
"DEMİRTAŞ'TAN ZARAR GELMEZ"
HDP Milletvekili Garo Paylan'ın da bulunduğu yayına katılan Demirağ, Demirtaş'tan övgüyle söz etti. Demirağ şu ifadeleri kullandı:
"Bir kere bağlama çalan adamdan, türkü söyleyen adamdan zarar gelmez. Selahattin Demirtaş'in ben türkülerini dinledim, bağlamasını dinledim. HDP'nin Türkiye partisi olması yolunda çok ciddi adımlar attı. Ben Selahattin Demirtaş'ın son dönemlerdeki açıklamalarını tarihi buluyorum. 'Çanakkale şehitlerini ziyaret etmeliyiz, onlara dua etmeliyiz' bu çok güzel bir adım."
-
Kürt Ramo
03.08.2022
01:26
Doğru diyor sözde ülkücü gazeteci. Kendisi Demirtaş’tan daha tehlikeli. Demirtaş düşmanlığını gizlemiyor. Bu sözde gazeteci milliyetçi maskesiyle gezip Türkiye düşmanlığını gizliyor. Bu daha tehlikeli.
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
Hüseyin Namık oku
29.07.2022
18:09
Hiç bir ulkede evlatlarınin katillerine bu kadar aşık olmazlar biz nasıl bu hâle geldik üç beş oy için koltuk için vatan hainleri ne yalakalık yapıyorlar yazıklar olsun o ateş kendi ocaklarinada düşer inşallah
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle