Fransa'da Türkiye'yi hedef alan 102 parlamenter, yayımladıkları ortak bildiride; Türkiye'nin olası Suriye operasyonuna karşı durulması çağrısında bulunarak, "Erdoğan'ın savaş çılgınlığına karşı çıkılmalı" denildi.

vrupa'nın Türkiye düşmanlığı ve PKK sempatizanlığı devam ediyor. Fransa'da Türkiye'nin olası Suriye Operasyonu'na karşı çıkan vekiller bir bildiri yayımladı.

"Erdoğan'ın savaş çılgınlığına karşı çıkılmalı" başlıklı bildiride senatörler, Türk hükümetinin, "Ukrayna savaşı ile NATO'da merkez rolünü oynama stütüsünden faydalanarak Suriye'nin kuzeyindeki saldırıları yoğunlaştırmak için Atlantik İttifakı'nın onayını elde etmeye çalıştığını" ifade etti.

"Batılı ülkeler Türk ordusunu durdurmalı" çağrısında bulunan bildiride "Kürt müttefiklerimize (PKK/PYD) bir kez daha saldırılmasına izin veremeyiz ve vermemeliyiz" ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • toto 01.08.2022 22:14
    haçlı akınlarında bir ara urfaya uğramışlardı. daha sonra milli mücadelede döneminde de misafirimiz oldular. bunun dışında sürekli dayak yemişlerdir. ama bu sömürgeci iştahlarını kesmemiş görülen. bilmeyenler varsa musul kerkük halep türk yurdudur hem de tapusu ve senedi ile
  • Gül 01.08.2022 16:25
    Önce siz barbarlık katliam sömürü fitne fucut işlerinizi durdurun bizi iyilikte yarışıyoz bizi siz değil abilerinizde durduramaz evelallah köprünün altından çok sular aktı nokta
  • Seyit Onbaşı 01.08.2022 15:34
    Bire Gafil Fransa Müttefik dediğiniz pyd, ypg,pkk lıları Tuzlayın da Kokmasınlar!. Kimi Durduracak sınız? Bizim Askerimiz; bizim olan TOPRAKLARIMIZI,YA ALACAĞIZ YA ALACAĞIZ YA ALACAĞIZ YA ALACAĞIZ.YEDİ DÜEL BİR OLSANIZ! Bire bin etmezsiniz! Sahadayız, oyunları nızı bir bir bozarak geliyoruz! Bizler Adaleti Yeryüzünde hâkim olması için uğraş veren bir Milletiz.Aklınızı başınıza almazsanız! Bizler aklınızı başınızdan alırız.
  • Yav he 01.08.2022 14:38
    Fransa bir kere denedi rezil olup kaçtı Akdeniz de.. lütfen hata yap Fransa o çok değerli uçak gemin için tam tamına 3 farklı yeni mühimmat 2 de gizli elektronik harp sistemini denemek isteriz. Lütfen gel ve teröristlerini kurtar. Paralı lejyonlatin dışında ne var bize göster, lütfen haddimizi bildirmeye gelin. Bak yalvarıyoruz karşımıza çıkman için. Hiç mi gurur yok, bizzat ordunla bizi durdur hadi bakalım.
  • Gürbüz 01.08.2022 14:29
    Terörü destekleyelim diyor, yani. Bilineni ikrar ediyor, bir daha.
Daha fazla yorum görüntüle