CHP'nin sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olaylarının nedenleri ve alınması gereken önlemler konusunda genel görüşme açılması talebi üzerine TBMM Genel Kurulu’nu, bugün olağanüstü toplanıyor.

AK PARTİ "SİYASİ ŞOVU" FARK EDİP KATILMAYACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal CHP'nin sağlıkta şiddet konusundaki kirli algısına dikkat çekip TBMM İçtüzüğü ve teamüllerine işaret ederek , "Olağanüstü toplantı çağrısına baktığımızda CHP'nin, hiçbir parti grubunu bilgilendirmemesi, kendi ittifak ortakları dahil bu konuda bir bilgi vermemesi, öncelikle siyasi parti gruplarına ve şu anda sahada olan, çalışan 600 milletvekilinin iradesine karşı bir saygısızlık ve siyasi nezaketsizlik." ifadesini kullanmıştı.

CHP'Lİ 120 VEKİL GEZİYE ÇIKIYOR

Sözcü'de yer alan habere göre CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da yer aldığı, 120 vekil yarın Ankara'dan saat 07.40'da kalkacak olan Erzurum uçağına binecek. Aynı gün saat 20.40 uçağıyla da Ankara'ya dönecek.

GÖRÜŞMELERİN GÜNLERCE SÜRMESİ BEKLENİYOR

CHP'nin çağrısıyla sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olaylarının nedenleri ve alınması gereken önlemler konusunda genel görüşme açılması talebi üzerine olağanüstü toplanacak olan Meclis'te toplantıların günlerce sürmesi beklenirken CHP'nin geziye çıkması büyük tepki çekti.

UÇAĞA YETİŞEBİLMEK İÇİN MECLİS'TE TOPLANACAKLAR

Erzurum'da milletvekillerini toplayacak olan CHP'nin ulaşımın kolay olması için vekilleri önce Ankara'ya çağırdığı ve sabah 7:40 uçağına yetişebilmek için önceden mecliste toplanacakları bilgisi CHP'nin bu hassas konudaki samimiyetsizliğini rezalet bir boyuta taşıdı.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Misafir 02.08.2022 00:33
    Türkiyeyi karştırmak ısteyen chp muaffak olmayacak çünki geçmişi çok bozuk ne yaparsa yapsın beyhuda. Halkın iradesi ile iktidara gelemeyecek manen musade yok.