Kız kardeşine çiçek gönderilmesine sinirlenen ağabey, arkadaşlarını toplayarak çiçek gönderen kişiye sopalarla saldırdı. Yaşanan arbede anları çevredekilerin cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul Bağcılar Demirkapı Mahallesi'nde dün akşam saat 21.00 sıralarında esnaflık yapan birinin oğlu, iddiaya göre aynı mahallede oturan bir kıza çiçek gönderdi. Eve gönderilen çiçekten kızın ağabeyinin de haberi oldu. Ağabey, yanına aldığı birkaç arkadaşıyla, çiçeği gönderen kişinin babasının dükkanına gitti. Dükkanda çiçek gönderen kişiyi gören grup, onu sokak arasına doğru kovalamaya başladı. Grup, çiçek göndereni yakaladıktan sonra tekme ve sopalarla dövmeye başladı. 

Mahalleli kargaşayı ayırmaya çalıştı. Kızın ağabeyi elindeki sopayı, çiçeği gönderen kişinin sırtında kırdı. Kısa sürede olay yerine gelen polis ve bekçiler kavgayı ayırdı. Taraflar ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Çiçeği gönderenin darbedildiği anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Mahalle sakinlerinden biri, Gürültüyü duyduk camdan baktık. Ellerinde sopa olan birkaç kişi vardı, bir kişiye sağlam vuruyorlardı. Biz kavganın önce dernek binasında çıktığını sandık ama zihinsel engelli kişi bir kıza çiçek göndermiş. Kızın ailesi de sokakta o çocuğa denk gelince dövdü. Sırtında sopayı kırdılar. Biz de camlardan çığlık attık vurmayın diye dedi.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • Mert 01.08.2022 23:17
    Acemi dayak belki aklını başına getirir, Mahallendeki kıza yan gözle bakılır mı ? Hadi baktın ağabeyinin karakteri bilinmez mi ? Ciddiysen çiçeği annenle kendin gödürsen olmaz mi ? Mahalle de delikanlı mı kaldı ki ? Uygulasın veya öğrensin.
  • Hyr 01.08.2022 23:04
    o kız evde kalırsa o abiyi......
  • acıklı 01.08.2022 22:08
    Belkide niyeti ciddi ama genç insanlar bunlar örf adeti herkes bilemez,zamane çocukları...döveceği yere biraz ağzını düşüncelerini araştırmış olsaydı daha iyi olurdu,nede olsa eline düşmüş,seven insan dayağı değil ,ölümü bile göze alandır neticede ...!!!
  • Aslı 01.08.2022 21:50
    Yorumlarda yazanlara inanamıyorum evet flört haram desteklemiyorum ama bu tepkiler fazla ilk başta karşısına çıkar biz böyle işlere karşıyız kardeşimle/kızımla görüşmeni istemiyorum dersin bırakmazsa sonra tepki seviyen artar bir çiçek yolladı diye ömür boyu unutulmayacak bu kadar kavgaya gürültüye gerek var mı şimdi o kızın ve çocuğun hakkında etrafta ne konuşulacak bi dedikodu başlasa ömür boyu leke sonra açıkla dur
  • aziz 01.08.2022 21:31
    ikiside haklı.
Daha fazla yorum görüntüle