Adıyaman’da yolda yürüyen bir kadın, gözüne kestirdiği kaldırımdaki çiçeği önce suladı ardından da kökünden sökerek çaldı. Yaşanan hırsızlık anı kameralara yansıdı.

Edinilen bilgilere göre, Cumhuriyet Mahallesi Müftülük Caddesi üzerinde bulunan Gazi Erdoğan’a ait bir marketin önünde saksı içerisinde bulunan çiçeği gözüne kestiren bir kadın, sabahın erken saatlerinde kimsenin olmadığını fark ederek elindeki suyla önce çiçeği suladı. Toprağın yumuşamasını bekleyen kadın daha sonra çiçeği kökünden söktü. Kim olduğu belirlenemeyen kadın, daha sonra çaldığı çiçekle olay yerinden ayrılırken, yaşanan hırsızlık anları ise iş yeri kamerasına saniye saniye yansıdı.

Bir süre sonra çiçeğin çalındığını fark eden Gazi Erdoğan, güvenlik kameralarını izlemeye başlayınca çiçeğin çalındığını fark etti. Çiçeğin çalınmasına oldukça şaşırdığını dile getiren Gazi Erdoğan, “Kadın gelerek önce çiçeği suluyor. Ben de ilk başta çiçeği suluyor diye sevindim ama sonra baktım ki kadın çiçeği söküp götürüyor. Daha önceden de farklı kişiler tarafından çiçeklerimiz çalındı. Değişik değişik kişilerle karşılaşıyoruz. Çiçeği gelip isteselerdi verirdik çalmalarına gerek yok. Bu şekilde yapmaları bizi daha çok üzüyor” diye konuştu.

Yorumlar 27 Yorum Var
  • Türkoğlu 04.08.2022 19:25
    Yazıklar oldun, kadin su veriyor ama çiçek almıyor yalan
  • mehmet 03.08.2022 09:03
    Admin ayıp oluyor, çalma yok ablaya iftiraya aracılık ediyorsunuz. Çiçekçinin reklamını yapıyorsunuz, önce de yazdım yayınlamadınız.
  • Türk Gücü 03.08.2022 03:06
    vah vah
  • vakum 03.08.2022 00:37
    hırsızın hiç mi suçu yok.kimse elini keseceksin,en ağır ceza vereceksin bak bi daha yapıyor mu diyen yok her nedense..
  • Yorgun Yorumcu 03.08.2022 00:16
    rahmetli annemde beş vakit namaz kılar, helali haramı bilir, lâkin demans rahatsızlığı yuzünden bazen sağlıklı karar veremez ve çiçek sevgisi ağır basar videodaki bayan gibi davranabilirdi, ben yadırgamadım diyebilirim.
Daha fazla yorum görüntüle