Yerli otomobil TOGG'un sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda, ''Gemlik Kampüsümüzde kurulumunu yaptığımız ilk TruGo şarj cihazlarımızı, kesintisiz bir kullanıcı deneyimi tasarlamak üzere test etmeye başladık.'' ifadesine yer verildi.

Yerli otomobil TOGG, geçtiğimiz ayın başında kendi şarj istasyonu markası olan TruGo için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan (EPDK) lisans aldı.

Yerli otomobil TOGG'un sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda bu istasyonların ilk kurulumunu tamamladığını ve test ettiklerini söyledi.

TOGG, 2023’e kadar en az 50 adet TruGo şarj istasyonu kuracak

TOGG, uzun bir süredir tesislerin inşası ve kurulumu ile uğraşıyor. Bu yılın son çeyreğine kadar da seri üretime geçmeyi hedefliyor. Hatta hedeflerde aksama olmazsa 29 Ekim’de yapılacak açılış ile birlikte fabrikada seri üretim süreci başlatılacak.

Togg, yeni TruGo markası altında şarj istasyonu kurmak için EPDK’dan gerekli lisansları aldı. Geçtiğimiz ay yapılan açıklamaya göre ise ilk etapta 81 ilde 1000 adet istasyon kurulumu yapmayı hedefliyor.

Yorumlar 61 Yorum Var
  • sinan 06.08.2022 13:44
    Bir insan vatanın yerli araba yapmasından niye sevinmez çünkü yunan yapsa sevini de ondan. Vatanı duşmanlara peşkeş çekmesinden rahatsız olmaz. Benzin yok diye araba uretimini durdurmak ortaçağ değil karanlık çağı zihniyeti temsil eder. Efendileri isterse böyle olurmuş...
  • TOGG deneyi 05.08.2022 12:46
    Ben ".. kullanıcı deneyi tasarlamak.."cümlesini bir türlü çözemedim. Burada ne denmek istemiş.? Kullanıcıların test etmesi için bir deney sistemi mi tasarlamışlar.?
  • Can 05.08.2022 11:45
    Bir çok kişi alamayacak. Ama parası yeten alır. Para boşa dışarıya yabancılara girmez. İlerde daha ucuz modellerinide bekliyoruz
  • Türk 05.08.2022 10:32
    Muhtemelen bu arabadan alamayacağım... Malum para durumum pek iyi değil.. Ama gururu yeter
  • vatansever 05.08.2022 09:53
    fruko yu söylüyosunuzda gazoz markası üstelik .trugo yu niye söyleyemiyorsunuz ulan işiniz gücünüz karalamak ,algı bu ne ya bide sevinin şu ülkede güzel şeylerde oluyo diye.
Daha fazla yorum görüntüle