Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail tarafından Gazze Şeridi’ne yönelik düzenlenen saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısının 10’a, yaralı sayısının ise 55’e yükseldiğini açıkladı.Filistin İslami Cihat Örgütü'nün Komutanı öldürüldü.

İsrail güçlerinin, Filistin’in batısında yer alan Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırının bilançosu artıyor. Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, saldırı nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 10'a yaralı sayısının ise 55'e yükseldiği belirtildi.

Filistinli kaynaklar, İsrail hava saldırısında Gazze'nin Rimal semtinteki Filistin Kulesi'nin vurulduğunu aktardı.

Hayatını kaybedenler arasında beş yaşında bir kız çocuğu da bulunuyor.

İsrail Savunma Bakanlığı, Gazze Şeridi’nde bulunan bir apartmana düzenlenen saldırıya ait görüntüleri yayınlarken, ayrıca Filistin İslami Cihat Örgütü'nün üst düzey Komutanı Tayseer Jabari'nin öldürüldüğünü duyurdu. Filistin İslami Cihat Örgütü ise 2019 yılında göreve gelen üst düzey Komutan Tayseer Jabari'nin İsrail’in saldırısında öldürüldüğünü doğruladı.

İsrail Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada ise, "İsrail Savunma Kuvvetleri, Gazze'deki Filistin İslami Cihat Örgütü'nün doğrudan tehditlerinin ardından Gazze Şeridi'ni vuruyor. Sivil yerleşim noktasında özel durum ilan edildi" ifadeleri kullanılmıştı.

Yorumlar 66 Yorum Var
  • suat 06.08.2022 14:23
    Allahım bu zor gnleri zamanları atlatıp islamın barışın hakim olduğu adaletin ve huzurun sağlandığı günleri göster biz müslümanlara
  • Osmanlı 06.08.2022 12:00
    Hani Avrupa,amerika ,Rusya , Çin nerdeler. Hani birleşmiş milletler örgütü . ALLAH,elbet bu mazlum insanların çocukların hesabını size çok büyük bedellerle soraçaktır. Elhamdülillah Rabbimiz azabı en bol olandır.
  • Çiçek 06.08.2022 10:33
    BEDDUALAR İSRAİLİN ADALET ALLAH TAN. GELİR BEBEKLERİN çocukların dulların DUASI YETER MUHAKKAK ALLAH HER şeyi duyandır gören bilendir inşallah tez zamanda cezalarını bulurlar ALLAH IN İZNİYLE
  • Murat 06.08.2022 10:18
    Dua etmek önemli....icraat da daha önemli artık Sadece dua etmekle olmuyor görüyoruz artik
  • Muratbey 06.08.2022 10:07
    Yarabbi bu israili kahhar ismi serifinle kahru perisan eyle amin
Daha fazla yorum görüntüle