Aydın'ın İncirliova ilçesinde 2 bisikletli, aynı sokakta birer dakika arayla sahipsiz köpeğin saldırısına uğradı.

Cumhuriyet Mahallesi Karakol Sokak'ta önceki gün bisikletiyle gezintiye çıkan Rafet Kızılkaya'ya (62) sahipsiz köpek saldırdı. Bacağından yaralanan Kızılkaya'ya ilk müdahale mahalle sakinleri tarafından yapıldı.

Yaklaşık 1 dakika sonra bisikletiyle sokakta ilerleyen ve isminin açıklanmasını istemeyen kişi de aynı köpeğin saldırısına uğradı.

Kızılkaya ve yaralanan diğer bisikletli, 112 Acil Servis ekiplerince Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralılar, tedavilerinin ardından evlerine gönderildi.

Rafet Kızılkaya, gazetecilere, sokakta ilerlerken yanına yaklaşan köpeğin bir anda bacağını ısırdığını söyledi.

Sahipsiz köpeklere yönelik çalışma yapılmasını isteyen Kızılkaya, "İncirliova, köpek istilasında, resmen hayvanat bahçesi oldu. Yürümekte zorluk çekiyorum. Bu soruna bir çözüm bulunmasını istiyoruz." dedi.

Öte yandan sahipsiz köpeğin Kızılkaya'yı ısırma anı, iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Görüntülerde sahipsiz köpeğin bisikletiyle sokakta ilerleyen Rafet Kızılkaya'nın ayağını ısırdıktan sonra kaçması, çevredekilerin yaralıya yardım etmesi, bir süre sonra aynı köpeğin saldırısına uğrayan kişinin Kızılkaya'nın yanına gelmesi ve daha sonra 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalesi yer alıyor.

Yorumlar 20 Yorum Var
  • Nihat 06.08.2022 11:24
    insanoglu çıkarı dogrultusunda bu dunyayı mahvediyor para için içme sularını ve nehirlere zehir atıyor arı yokoluyor keklik kalmadı kene çogaldı bir keneden insanlar öluyor köpekler aç sokaklarda geziyor bakan yok ve bisikletle geçene saldırıyor çunku birisi bisikletle geçerken o hayvana tekme atmıs canını yakmıstır yoksa saldırmaz bir insan 2 _3 aç gezsın o zaman aklı basına gelir.yeri ve zamanıgeldiginde köpeklerin insanlara faydası saymakla bitmez.duyarlı olup belediyelerin kısırlastırma ve besleme yaşatmak için birlik olmak lazım .yasam her canlının hakkıdır.
  • snx 06.08.2022 11:21
    Allah cc.vatandaşa sahip çıkmayan yetkiliyi bildiği gibi yapsın,devlet uyuyor,vekiller yoğun
  • imdat bursa 06.08.2022 11:13
    İkisinide mi yaralamışlar. İkisinin de kuduz aşısı yaptırması lazım. Bacaklarını hemen bekletmeden sabunlu suyla yıkamak ve dezenfekte etmek lazım. Her türlü hastalık olur köpeklerde.
  • ismet 06.08.2022 11:11
    Adamın bacağını parçalamışlar.
  • bekir tekinli 06.08.2022 11:08
    Sokaklarda sadece 2 tane başıboş köpek kalsa binlerce başıboş köpek ürüyor. Başıboş köpeklerle baş gelinemez. Başıboş köpek bulunan yerlerin mülki amirlerini ve bütün sorumluları tutuklayın.
Daha fazla yorum görüntüle