Pink Floyd'un efsanevi solisti Roger Waters, CNN International spikeri Smerconish'in Tayvan ile ilgili sözlerine, "Tayvan, Çin'in parçası, uluslararası toplum 1948'den beri kabul ediyor, bilmiyorsan git bunun hakkında oku" tepkisini verdi.

Pink Floyd'un kurucularından Roger Waters, CNN International'e verdiği röportajda Ukrayna savaşı ve Tayvan kriziyle ilgili verdiği yanıtlarla gündem oldu.

Kanal spikeri Michael Smerconish'in Tayvan kriziyle birlikte "Çin'in küresel tehdit olduğu" yönündeki ifadelerine, "Tayvan'ı kuşatmıyorlar, Tayvan Çin'in bir parçası ve bu 1948'den beri tüm uluslararası toplum tarafından kabul edildi. Bunu bilmiyorsan yeterince okumuyorsun, git bunun hakkında oku" tepkisini verdi.

"NATO RUSYA'NIN SINIRINA DAYANDI"

Waters'ın röportajda Ukrayna savaşıyla ilgili yanıtları da gündem oldu. "ABD neden Zelenski'yi bu korkunç savaşı sona erdirecek müzakerelere teşvik etmiyor?" sorusu yönelten Waters, spikerin "Ama işgal edilen tarafı suçluyorsunuz" tepkisine; "Yapmanız gereken tarihe bakmak" yanıtı verdi. Waters, "Yani, bu savaş, bugün başladı diyebilirsiniz, 2008'de başladı diyebilirsiniz. Neticede NATO'nun Rusya sınırlarına, Doğu Avrupa'ya dayanmasıyla ilgili" ifadelerini kullandı.

"ÇİNLİLER NÜKLEER FÜZE YERLEŞTİRİSE NE OLACAK?"

Waters, "Kurtarıcılar olarak rolümüz ne olacak?" sorusuna ise şu yanıtı verdi:

"Öyle bir rolümüz yok. Sana öneririm Michael, biraz daha okumanı ve sonra Çinliler Meksika ve Kanada'ya nükleer füzeler yerleştirirse neler olacağını anlamaya çalışmanı."

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Misafir 07.08.2022 19:58
    E yani