CHP ve İYİ Parti'nin; Halk TV, Tele1 ve KRT'yi fonladığını açıklayan İnce, "CHP'den ve İyi Parti'den her ay düzenli maaş alıyorlar. Miktarlarını bile söylerim" dedi.

YANARDAĞ'DAN İNCE'YE: BURUŞTURUP ATTILAR

İnce'nin açıklamalarına yanıt veren Tele1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, "Sistem, Muharrem İnce'yi buruşturup attı" dedi.

İNCE'DEN SALVOLAR: SEN MANGIRSIN MANGIR

Eline 200 lira alan İnce, "Bu zat kendine 'gazeteci' diyor. Demiş ki, İnce'yi sistem buruşturup attı. Yenilen bir adam bir miktar buruşur, bu doğru. Bakın bu 200 lira. Bu 2018'deki İnce, buruşturun yine İnce. Değerine bakıyorum yine 200 lira. Hafif bir ütüyle düzelir. Buruştuk diyelim milletimiz bizi ütüler yine düzeliriz. Yanardağ sen mangırsın mangır, ütü de tutmazsın" dedi.

"SENDE ŞEREF VARSA, YEMİN ET PARA ALMADIĞINA"

Sözlerinin devamında CHP ve İYİ Parti'den para aldığı iddiasını sürdüren İnce, "Ben şerefimin üzerine yemin ederim ki her ay CHP ve İYİ Parti'den para alıyorsun. Sende şeref varsa, yemin et bakalım almadığına ya da alıyorsan kaç para alıyorsun onu açıkla! Uyanık!" diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar 50 Yorum Var
  • vatandaş 13.08.2022 14:29
    Muharrem İnce'yi alkışliyorum. Adam gibi adamdır kendisi. Seçimde kaybetmedi. Kaybeden CHP idi. CHP'lilerin içindeki haset duygusu kaybetme sebebi oldu. O haset duygusuna ve alttan alttan İnce aleyhine çalışan CHP'lilere rağmen İnce büyük, çok büyük başarı sağladı. Bilin ki İnce sağ bir partiden aday olarak çıkmış olsaydı alacağı oy yüzde 60'tan az değildi. O da çok pişman CHP'de geçen günlerine ve oraya verdiği emeğe.
  • Elaziz 11.08.2022 23:31
    Bu Nato Solcuları aslında kapitalizmin Türkiye ayakları. Siz son 20 yılda bu sözde solcuların kapitalist ülkelerin aleyhine tek bir kelime ettiklerini duydunuzmu?
  • Türkiye 11.08.2022 21:43
    Bunlar bilinen şeyler, zamanında söyleyebilseydin kıymeti olurdu. Ancak seninkisi yalancı çobana çıktığı için itibarı yok. Ben sana zamanında kaç kez yazdım o partiden hemen ayrıl ve asla aday olma diye. Ama sen sana sunulanları yedin. İşte bu yüzden buralardasın.
  • Kemal Çelik 11.08.2022 20:34
    Daha önce Kıbrıslı Türklere saldırdıktan sonra Halk TV yi sildim, iyi ki silmişim.
  • Gürkan Mert 11.08.2022 20:32
    Vatansever Atatürk sevdalısı CHP tabanı, Pkk siyasi uzantısı HDP ile ittifak hâlinde olması sebebiyle Kaset ile başa geçen Kılıçdaroğlu YCHP'sinden kaçıp Muharrem İnce ve Mustafa Sarıgül'ün partisine kaymaya başladı. Kılıçdaroğlu, Akşener ve küçük ortakcıkları mum gibi erimeye başlayınca erken seçim çığırtkanlığı yapmaya başladı.
Daha fazla yorum görüntüle