İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Niğde'de bir esnafı ziyaret etti. Burada işlerin nasıl olduğunu soran Akşener, "Allah'a çok şükür, iyi" yanıtını alınca bozuldu. Art arda sorduğu sorularla, esnafın hükümeti eleştirmesini bekleyen Akşener, vatandaştan istediği cevabı alamayınca "Oğlum" diyerek tersledi. Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Niğde'ye giden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnafı ziyaret etti.

"İŞLER İYİ" YANITINI ALDI YÜZÜ DÜŞTÜ

Bir restoran işletmecisiyle konuşan Akşener, işlerin nasıl gittiğini sordu. Esnaftan, "Allah'a çok şükür, iyi" yanıtını alan Akşener'in yüzü düştü.

İSTEDİĞİ CEVAP GELMEDİ ÜSLUP DEĞİŞTİ

Art arda sorularla ekonomi üzerinden esnafın hükümeti kötülemesini bekleyen Akşener, "Günlük ciromuz 5-6 bin lira" denilince üslup değiştirdi.

VATANDAŞI TERSLEDİ: "OĞLUM ONU SORMUYORUM"

Vatandaşın kurumda çalışan herkesin durumunun iyi olduğunu açıklaması ve geçinebildiğini vurgulaması üzerine İYİ Parti lideri, "Oğlum onu sormuyorum" diyerek esnafı tersledi.

Yorumlar 249 Yorum Var
  • abdulbaki 17.08.2022 21:48
    her kes yalancı ve sahtekar değil. cebinde milyonlar olup açız diye bağıran alçakları her yerde bulamazsınız. önceden ayarlamanız lazım önceden.
  • İHSAN SABRİ ÇEBİ 14.08.2022 00:36
    Münker nekir bu kadar zorlama insanı Meral Hanım. Çocuk sana işler iyi diyor işte, ne zorluyorsun adamı. Gaflete gelmişsiniz anladık. Şehit bacısına söven küfürbazlarınız tiyatro hazırlayamamış, sahtekar bir artist bulamamış size. Adama ne kızıyorsunuz. Siz kendi rejisörlerinize, senaristlerinize kızın. Vatandaş halinden memnun. Bunu kabu edin.
  • Fatih 13.08.2022 17:27
    Ahret sorusu soruyor sanki ne yapcaksa nufuzuna mi alacakti
  • Muratbey 12.08.2022 19:09
    Sanki pandemi öncesinde kendi iktidarmis gibi yazik ya sorduğu soruya bakarmisin
  • Rotterdam 12.08.2022 19:05
    hollandada olsa akseneri sordugu sorulara seni ilgilendirmez der disari yollarlar, ustunede aksenerden tazminat isterler cunku privacy kanunu var. nedir bu baskin yapar gibi isyerlerine giripte kamerayla isler nasil diye soru sormalar, yani size ne? illa istiyorlar aglayan birini bulalim , herkes aglamiyor kusura bakmayin. Fesatlik yapacaginiza gidin proje yapin Turkiyeyi dahada guclu yapin. Pardon ya, senin dedeni surmustuler dimi, hay Allah seni proje diye buraya gonderdiler dimi aksener. dedenin yanina git, sana burda yer yok
Daha fazla yorum görüntüle